Ще се съгласите ли детето ви да смени пола си?

Ще се съгласите ли детето ви да смени пола си?

https://avatars.mds.yandex.net/get-zen_doc/1908497/pub_608a800bed6f976db7b251d1_608a8cc96ce1a71dc8252062/scale_1200

В САЩ вече има нова власт – тази на либерали/демократи. Сред причините Доналд Тръмп  да загуби изборите несъмнено е и невероятно агресивната атака, организирана и водена срещу него от страна на социалните мрежи и големите медии. В нея един от основните акценти бе, че „тръмпистите“ не споделят „най-прогресивните“ течения в съвремения свят – като многообразието на полови различия, ненужността от съществуване на семейството, а защитават хетеросексуалноста, христянските ценности и пр. Не случайно един от главните проповедници на тезата държавата да смени семейството – мултимилиардерът Джордж Сорос, бе и основен спонсор на предизборната кампания на Джо Байдън.

Сега се правят различни прогнози за това, накъде ще тръгне могъща Америка с новите си лидери. Едно, обаче, е сигурно: тя ще харчи страшно много пари за промиване на мозъците най-вече на децата и младите хора в духа на „ценностите“ на т.н. трансджендърна (трансполова, трансексуална) идеология. И то не само в САЩ и на Запад, а по целия свят.

Струва ли да се вълнуваме от това ние, българите? И какво би могло да се случи, ако сега забелязващата се тенденция на засилване на трансджендърната пропаганда в родното публично пространство не просто се съхрани, а ескалира. Нещо, което е сто процента сигурно с идването на новата власт в Америка.

Ще се опитам да потърся отговор на този въпрос, като ви представя една много интересна книга, която миналата година буквално взриви Америка. Тя е написана от журналистката Абигейл Шрийър, която работи за  Wall Street Journal и се казва: „Необратими щети: Трансджендърната мания, съблазняваща нашите дъщери“. От нея читателят узнава, че в САЩ само между 2016 и 2018 г. е регистрирано четирикратно увеличение на момичета, които са се подлагали на операция за смяна на пола. А във Великобритания този ръст за последното десетилетие е  над 4400 на сто! Абигейл посочва, че под влияние на агресивната и налудничава трансджендърна идеология, изчезва желанието на жените да бъдат красиви и обичани.

Трансджендъризмът не би се разпространявал с такава невероятна скорост, ако не беше плод на целенасочено организирана и агресивно реализирана манипулация  най-вече сред децата и младите хора. А един от главните виновници за лудостта, която сега обзема все повече ученици в САЩ и Великобритания, е училището. Класните стаи в Америка са се превърнали в центрове за обучение по пол, което е много по-радикално, отколкото повечето родители си представят, отбелязва Абигейл в книгата си. От най-ранна възраст на децата им се внушава, че полът им е различен от биологичния, с който те са се родили.

В съвременото американско училище педагози най-активно насърчават отчуждението на децата от семейството. Една от главните цели на либералите, които сега дойдоха на власт в САЩ  е да превърнат държавата в семейство на ученика. Затова учителите демонизират родителите пред учениците и ги насърчават да се доверяват не на тях, а на училището, подчертава Абигейл. Американските учители го разглеждат като среда срещу домашния тормоз. Оттук и промяната на името и местоименията  (родител 1, 2 и пр.), вземането на наркотици и дори и правенето на операции. А ако родител се възпротиви на подобни безумия, то учителите незабавно го характеризират като „духовно насилие“ над детето.

Абигейл изтъква, че обикновено родителите не знаят за новата, транссексуална идентичност на детето си, докато не стане твърде късно за това. В САЩ сега учениците могат да се подлагат на транссексуални операции по време на учебните часове, без родителите им да знаят. За Абигейл съюза между правителство, медии и образование действа напълно свободно – много малко хора извън тези затворени институции са наясно с нарастващите темпове на трансджендъризма. Влиятелни демократи/либерали използват публикации, видеоклипове и блогове в социалните медии за да обясняват на децата, как да скриват промените на пола си от своите родители. Извратени идеолози на трансджендърната неутралност ги примамват с обещания за щастие, което много тинейджъри отчаяно търсят. За самотни и изолирани деца онлайн транссексуалната общност се превръща в основен източник на обич и комфорт.

Същевременно активисти на трансджендърната идеология оказват натиск върху децата да не споделят с родителите си. Промяната на пола им се представя като добро, а приемането на пола при раждането като зло и демодирано. Резултатът от такъв натиск е експлозия на млади момичета, които се идентифицират като трансджендър, въпреки че не са изпитвали никакви чувства на полова дисфория по-рано в детството си, подчертава Абигейл.

Но една осъществена смяна на пола е изключително вредна за развитието на детето. То не само отново се оказва депресирано, но вече са нанесени и непоправими щети на психичното и физическото му здраве и на взаимоотношенията му със света. Абигейл обобщава, че ако родителите не осъзнаят опасностите, които носи либералната идеология – особено за момичетата, пагубните последици за техният бъдещ живот  са необратими.

Обяснимо е защо в САЩ либералите незабавно призоваха книгата за „трансджендърното безумие“  да бъде изгорена на клада. В интервю с Дейв Рубин от The Rubin Report  Абигейл споделя, колко лесно е да се забрани една книга днес – достатъчно са няколко коментара в  Twitter. Тя разказва и за това, как безумни трансджендърни идеи се преподават не само в училище, но вече и в детски градини. А всеки, който се осмели да постави под съмнение подобна извратена пропаганда, се подлага в САЩ на публична демонизация. И най-вероятно ще загуби не само работата си, но и детето си.

https://i0.wp.com/icdn.lenta.ru/images/2017/06/10/13/20170610132959339/original_0161d5d1ba494df1b0741bbff419c683.jpg?w=640&ssl=1

Впрочем и американският журналист Франк Шуберт отбелязва, че Сорос сега най-активно използва кризата около Ковид-19 за постигане на своята безумна цел – тотално унищожаване на семейството като институция. За соросоидите то съвсем не дава сигурност, любов, топлина, подкрепа на децата. А е точно обратното: семейството е главната причина за човешките страдания. Сегашната пандемия на коронавирус е подходящо време за  да се премахне семейството и на негово място да се постави глобалната държава. Тя няма да признава граници, национална идентичност и други различия. Елитите, които ще стоят начело на нея ще знаят, кое е най-добре за всички ни. А ние ще имаме едно-единствено право: да им се подчиняваме безпрекословно.

Засяга ли подобна тема нас, българите? И още как! Неусетно за непосветените и в родното училище започват да настъпват промени в духа на трансджендърната идеология. А и в публичното пространство се увеличават манипулациите с цел да ни лишат от традициионни ценности, като любовта между мъжа и жената, в резултат на което се появяват семейството и техните рожби. Ето и един пример: две напълно неизвестни за мен дами – Светла Баева и Рая Раева публикуваха книга, наречена  „В като вагина“. Самите те я представят като „илюстрирана книга за сексуално образование за момичета“.  Внушителна по обем, тя може да бъде открита и прегледана от нашите деца, защото я има вече и онлайн. А това, че тя  изцяло е в духа на „най-прогресивните“ тенденции, идващи от славния Запад,  може да разберем, като узнаем, кой е платил за да се появи: един от най-яростните защитници на либерално-демократична трансджендърна идеология у нас – Българския хелзинкски комитет.

С една дума – да се надяваме, че новата власт в далечна Америка благотворно ще се отрази върху нас, простосмъртните българи, означава най-малкото, че сме едни изключително големи и много доверчиви наивници…