Момичето, което очарова милиони хора в света

Момичето, което очарова милиони хора в света

В интернете круто набирает популярность видео необычного выступления американской гимнастки Кетелин Охаши на студенческом турнире Under Armour 2019 Collegiate Challenge

Кателин Охаши доскоро бе известна предимно в родината си – САЩ. Днес тя е любимка на милиони хора по света – благодарение на интернет, тя спечели невероятна популярност.
Видеото с нейното страхотно изпълнение на студентските състезания Under Armour 2019 Collegiate Challenge, където тя представяше Калифорнийския университет, най-напред се появи в Twitter. И за броени часове събра над 700000 харесвания. Общо в социалните мрежи това видео досега е гледано от над 70 милиона души в света. Кателин, която е на 21 години, изигра истински спектакъл под музиката на Майкъл Джексън. А зрителите бяха буквално шокирани от приземяването и в шпагат от двуметрова височина, след салто. Кателин е първата гимнастичка, която прави това.

През пролетта на миналата година Кателин демонстрира чудеса в акробатиката и невероятна пластичност и стана победител на националния турнир по спортна гимнастика American Cup.
Тя се занимава с гимнастика от детска възраст. Била е член на юношеския сборен отбор на САЩ. През 2013 година побеждава на American Cup бъдещата олимпийска шампионка по спортна гимнастика Симон Байлс. За съжаление, по-късно Кателин получава сериозни здравословни проблеми, претърпява две операции на рамото, на гърба. Няколко години не се състезава и дори в главата и са минавали мисли да спре със спортната си кариера.
Но през 2015 година се връща в спорта. А през миналата година печели два златни медала на студентския шампионат NCAA.
Несъмненно Кателин я очаква блестящо бъдеще в спортната гимнастика. А наблюдавайки изпълняваните от нея с невероятна лекота и харизма твърде сложни номера, ние отново се убеждаваме: човешките възможности са безгранични. Нужно е да обичаш това, с което се захващаш, да работиш упорито, да не се предаваш.
И тогава ще се получи.