Тя е с фигура, за която мечтаят и десетилетия по-млади от нея

Тя е с фигура, за която мечтаят и десетилетия по-млади от нея

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е CUCRUvL2.png

Когато член на журито в телевизионното шоу “Италия търси таланти” я попита, какъв е нейния номер, тя отговори:

-Аз съм твърде възрастна, за да пея. Затова съм приготвила нещо друго за вас. Надявам се да ви хареса!
Това, което тя показа на пилона не просто се хареса – то наистина шокира и хората в залата, и тези, които я гледаха чрез екрани. Томоко демонстрира на пилона елементи, които десетилетия по-млади от нея дами, едва ли са в състояние дори да помислят, че могат да изпълнят.
С чувствения си и наситен с акробатични номера танц, прелестната Томоко завоюва сърцата на близо 5,5 милиона души – досега толкова са се наслаждавали на клипа, който и вие можете да видите.
Томоко е японка. Пристига в Италия преди повече от четири десетилетия, за да изучава оперно изкуство. Очарована от хората, страната, климата, тя остава да живее в нея.

Но макар и вече на възраст, Томоко е в прекрасна форма, с фигура на момиче. Друга тема е, че немалко момичета могат само да мечтаят за нейното тяло, поглеждайки се в огледалото… А пластичността, гъвкавостта, красотата, които тя показва в своя pole-dance, направо поразяват зрителя. Особено, ако той от групата на онези със стереотипа, че щом си наближил 40-те, вече нямаш шансове, за каквото и да е…
При срещата с личности като Томоко, човек неволно ги сравнява с далеч по-млади от тях хора, с които всеки ден се разминава по улиците на града. За 20-30 годишни дами и господа, които едва се движат, понатрупали са доста килограми, задъхват се на първите стъпала на стълбите… Много от тях са се предали под натиска на рутината и инерцията, загубили са и надеждата, че нещо ще се промени в съдбата им.

Те просто не подозират, с какъв огромен потенциал вътре в себе си разполагат! И е достатъчно само да променят начина си на живот, за да се превърнат и те в стройни и привлекателни създания. А най-хубавото е, че за това никога не е късно. Ако размърдат мозъците и крайниците си, те ще получат една невероятна награда: здраве, енергия и самочувствие, а с тях и засега непознати им радости от този прекрасен луд свят.
Като чаровната Томоко, зад гърба на която, са само някакви си седем десетилетия…