Те заплашват младите хора с опасно сърдечно заболяване!

Те заплашват младите хора с опасно сърдечно заболяване!

https://i0.wp.com/israelinside.info/wp-content/uploads/2020/05/111927856_808c74d4-0dda-47a9-a2a6-0725d710e786.jpg?w=640&ssl=1

Една от най-популярните медии  не само в САЩ, а и в света, днес е телевизионният канал Fox News. Тъкър Карлсън е член на неговия екип от 2009 г., а сега води там свое предаване –  „Тъкър Карлсън тази вечер“. Благодарение на него той се нареди сред  най-авторитетните американски журналисти. Дори и тези, които не го харесват, следят неговите изяви. Привлича ги със своята честност, искреност и най-вече с мъжеството да казва истината, такава, каквато е. А не  както биха искали тя да бъде разказана и показана тези, които плащат на собствениците на медии. Това най-вече го откроява сред продажните журналисти, които никак не са малко по света и у нас.

В свойто вечерно шоу Тъкър покани един от водещите имунолози в САЩ, който е и хирург, автор на публикации в реномирани медицински издания като The New England Journal of Medicine и Journal of Immunology – д-р Хуман Нурчашм. Работил е в Медицинската школа на Пенсилванския университет, в Харвардската медицинска школа и др. А разговорът им бе за най-ново проучване, осъществено от здравните власти в Израел. То разкрива дълбоки и негативни последици за младите хора, ако бъдат ваксинирани със западни ваксини. Израелските учени – едни от най-добрите в своята област в света, са стигнали до извода: ваксините против коронавирус вероятно  предизвикват у зашеметяващо голям брой млади хора потенциално фатално сърдечно заболяване – миокардит. При това то протича с изключително високи темпове. Изследователите са установили, че честотата на миокардит при ваксинирани млади мъже, е  25 пъти по-голяма от обичайната. Вече има и починали след ваксиниране. Оказва се, подчертава Тъкър, че здрави млади хора са много по-склонни да бъдат ранени или убити от ваксината срещу Ковид-19, отколкото от самият коронавирус.

Той приведе и други тревожни данни. Така между 1 юли 1997 г. и края на 2013 г. (пет години и половина), в САЩ са съобщени 2149 смъртни случая след употреба на ваксини. Но сега – само за шест месеца, в САЩ има повече от 5160 смъртни случая, свързани с ваксината против Ковид-19!

Гостът в неговото предаване – д-р Хуман Нурчашм се съгласи, че поставянето на задължителна ваксина на млади хора е голяма и сериозна грешка. Особено като се отчете факта, че много от тях вече са били заразени с коронавирус и имат в организма си антитела срещу него. За видният експерт-имунолог самото бързо одобряване на ваксините, е колосална грешка в общественото здраве.

Тъкър постави в предаването си и един от най-големите проблеми, с който се сблъскват сега в САЩ. А скоро и ние ще се изправим пред него – твърде много са американските слуги сред родния политически, медиен, икономически, образователен, медицински, научен и прочие „елит“. Става дума за цензурата, която вече отнася в историята американската демокрация. Технологичните корпорации (Big Tech) вече не разрешават да се дискутират ваксините например. Включително и от учени-имунолози от Харвард, дори в случаите, когато те се позовават на правителствени данни. За Тъкър  цензурира се вече всичко в Америка, освен щастливите приказки и пропагандата.

https://i0.wp.com/naked-science.ru/wp-content/uploads/2020/12/Coronavirus-vaccine-patient.png?w=640&ssl=1

Трейси Хог – лекар с докторска степен в епидемиологията, т.е. достатъчно квалифициран човек да обсъжда темата, влиза в Twitter, за да коментира растящите данни за възпаление на сърцето сред млади хора. „Пост-ваксинният миокардит беше ясно забележим над изходното ниво още в края на месец май…“ Секунди след появата на нейното съобщение  Twitter го отбелязва като „подвеждащо“. Трейси  е смаяна. „Та аз цитирам собствените слайдове на националният институт за обществено здравеопазване на САЩ (Centers for Disease Control and Prevention – CDC)“, споделя тя.

В миналото тове е можело да се използва. „Сега дори цитирането на номера на ваксините на администрацията на Байдън ще доведе до незабавна цензура“, казва Тъкър. Днес в САЩ имате само едно право – да сте ентусиазиран фен на ваксините против Ковид-19!

Но всъщност Трейси леко се е разминала с цензурата, казва Тъкър. Марлена Хакни – собственик на ресторант, е арестувана и вкарана в затвора, само защото е имала намерение да гостува в неговото предаване и да разкаже за щетите, които е понесла от локдауна. Не сте ли съгласни с цензорите или си позволявате да критикувате техните политики, можете като нищо да се окажете зад решетките в Америка, подчертава Тъкър.

С тяхната цензура вече се е срещнал и д-р Хуман Нурчашм. След като е качил свой коментар в мрежата, незабавно е получил следната информация: „Екипът ни прегледа съдържанието ви и за съжаление смятаме, че то нарушава правилата за нашата медицинска информация. Премахнахме вашето съдържание от YouTube.“

Видният американски експерт-имунолог не е единственият, който предупреждава за опасността от ваксиниране против Ковид-19 на млади хора. В Канада д-р Жан Марк Беноа стартира петиция заедно с член на парламента – Дерек Слоун, в която настоява да бъде прекратено ваксинирането на млади хора против Ковид-19. В нея този процес се определя като „ефективно експериментиране с хора“. За броени часове тази петиция е подписана от над 25000 души. Към нея се присъединиха  много лекари и медицински сестри от болници за пациенти, заразени с коронавирус. Те са установили в практиката си, че млади хора  се разболяват много сериозно след като бъдат ваксинирани против Ковид-19. Тъкър припомня, че  Германия вече препоръчва на здравите млади хора да избягват ваксината – за тях това е изключително опасно действие.

Впрочем и авторитетната немска медия Deutsche Welle съобщи за появата на опасни ефекти след ваксиниране против Ковид-19 в Израел. Тя цитира израелският координатор на борбата срещу пандемията Нахман Аш, според който в страната има десетки случаи на възпаление на сърдечния мускул, след втората доза на препарата на BioNTech/Pfizer“. Засегнати са предимно млади мъже.

https://i0.wp.com/i.jauns.lv/t/2020/11/09/2094771/1000x620.jpg?w=640&ssl=1

Последните две съботи и недели наблюдавам рано сутрин в парка в квартала, където живея, да се редят хора на различна възраст пред появил се мобилен медицински пункт. За първи път ги виждам –  те не са сред спортуващите, с които всеки ден се засичаме. Не бих се учудил, ако някои и за първи път влизат в парка. Те са тук по друга причина – да бъдат ваксинирани. Вероятно – с ваксина на AstraZeneca, защото не забелязвам в палатките мощен хладилник за съхраняване, необходим за другите ваксини (на Johnson & Johnson, Pfizer, Moderna). Възможно е и да греша за вида на вкарвания в телата  им препарат (друг е въпроса дали не е с изтекъл вече срок на годност!). Но  съм дълбоко убеден, че всички тези прекалено доверчиви наивници, наредили се пред палатките, не разполагат и с елементарна информация, която да им позволи да направят собствен информиран избор. Те действат като стадо – достатъчно им е, че по телевизията са им казали: трябва да се ваксинирате! Не се и замислят, кой и колко е платил на образите, появяващи се по екрана да ги омайват с красиви и наукообразни приказки за ползата от ваксинирането. Както и за това, че ваксините прибързано са изведени на пазара, за да направят собствениците на фармацевтични компании мулти милиардери – което и стана през последната година. Те и хабер си нямат, че същите тези тузари не носят никаква отговорност, ако след ваксинирането се разболеят или – не дай си Боже!, починат. Израелското изследване, което представя Тъкър Карлсън, е поредно доказателство за това, че подобна опасност е съвсем реално да се случи.

Но не е луд този, който яде баницата.

А и всеки сам е ковач на съдбата си.