Твърде красива, за да е истинска

Твърде красива, за да е истинска

Има хора, които владеят много специалнии магии. Посредством тях те са в състояние да спрат дори времето. Ей така, с едно махване на вълшебна пръчица и остават винаги във възрастта, която са си избрали.
Лин Чилин – супермодел и актриса от Тайван, вероятно е една от тези богоизбрани личности. Феновете и само в Инстаграм са над 367000! Те с нетърпение очакват поредните новини от своя кумир – Лин. А тя редовно публикува поразителни селфи, които потвърждават очевидната истина: тя си остава вечната тинейджърка. Въпреки своите 42 години!

Лин е родена в Тайпей – столица на Тайван. Завършила е средно училище и Университета на Торонто, Канада. Има две специализации – по западна история на изкуствата и по икономика. Играла е в много филми, за някои от които е получила висока оценка и на кинокритиката.

She has revealed that her true age is 42 - and her followers are in shock
Лин сега е много популярна и в Япония – тя изгра главната роля в историческия филм на Джон Ву – “Битката при червената скала”. Снимала се и в японската телевизионна драма “Лунните влюбени”, където нейн партньор е популярния в Япония солист от групата SMAP Такуя Кимура.
Днес Лин е един от най-търсените топ-модели в света. Редовно се появява на кориците на най-известните модни издания, участва в рекламни клипове.

Тя е една от звездите на церемонии като Golden Horse Awards, Golden Melody Award и др. Води популярни телевизионни предавания и е установено, че е достатъчно Лин да се появи на екрана, за да започне стремително да расте броя на зрителите.

The model, who is flooded with complimentary comments, was hailed 'just too pretty' by a fan
В родината и я наричат “Първото лице на Тайван”, заради невероятната и нежна красота и прекрасния и мек характер. Цветът, който най-много обича е белият. А любимата и актриса е английската филмова и театрална актриса, балерина, общественичка Одри Хепбърн.

Taiwanese actress Lin Chi-Ling has left fans stunned after they discovered her age¿ so can YOU guess how old she is?
Лин много се увлича в изкуството, особено в скулптурата. Казва, че за нея най-важното е да не престава да се учи и да се развива.
Много време отделя и за благотворителна дейност – активно работи към световния проект за помощ на деца, станали сираци заради СПИН – “World Vision AIDS Orphan Project“.
Повече снимки за невероятната Лин – тук.