С нагласени рейтинги крият рискове за здравето ни

С нагласени рейтинги крият рискове за здравето ни

Във Вашингтон се проведе Световният конгрес по ваксини (World Vaccine Congress Washington 2021). Става дума за серия конференции с участието на експерти и учени, които се занимават с проблеми на разработването и разпространението на препарати. Провежда се за 22 път и естествено е обект на особен интерес от страна на фармацевтичните корпорации – та това е чудесен повод да си рекламират продукцията.

След като събитието се случва в САЩ е обяснимо и защо точно американска ваксина – тази на компанията Moderna, бе призната за най-добрата ваксина против Ковид-19. Тя изпревари продуктите на AstraZeneca, Bharat Biotech, Janssen, Medicago, Novavax, Pfizer/BioNtech, „Спутник V“ и препарата за животни Zoetis. Много висока оценка на конгреса бе дадена и на ваксината на Pfizer. Парадоксът е в това, че смъртността след ваксиниране с двете ваксини е най-висока! Анализът на данните от 13 регулатора в областта на здравеопазването за 19 април т.г. сочат, че  средната смъртност за ваксината на Pfizer на 1 милион дози е 39.4, а за  Moderna е  20.2. Докато този показател за „Спутник V“ е само 2! Доказано е, че руската ваксина е с ефективност 97 на сто, а американската Moderna  – 94 на сто. Много са и фактите, които сочат: налице са опасни съпътстващи вреди от приложението на западните ваксини.

Един от най-популярните сега американски журналисти  е Тъкър Карлсън. В медията Fox News се появи негов коментар, посветен на ключов въпрос: колко всъщност американци са починали, след като са били ваксинирани против Ковид 19? Не става дума за тези, които са били убити от вируса, а само за отишлите си преждевременно от света, защото са били ваксинирани – предимно с ваксината на Moderna. Официалната американска пропаганда твърди, че  ваксините не са опасни. Но истината е, че от края на декември 2020 г. до 23 април в САЩ са умрели 3362 души, защото са били ваксинирани против Ковид-19. Или става дума за по 30 души починали на ден, пише Тъкър. Данните, който той сочи, са от официалната система за докладване на нежелани ефекти след ваксиниране (VAERS) на САЩ. Ако се добавят и следващите няколко дни (коментарът на Тъкър се появява на 5 май), то вероятно ще са починали над 4000 души. Истината, обаче е, че действителтният им брой най-вероятно е много по-висок.  Тъкър припомня, че  още през 2010 г. доклад на американското здравно министерство е установил: по-малко от един процент от нежеланите събития след ваксиниране, се отчитат от системата VARES. Затова никой в Америка не знае реалният брой на хората, починали или осакатени в резултат на ваксиниране против Ковид-19. Сега само за първите четири месеца на 2021 г., властите в САЩ регистрират повече смъртни случаи след ваксиниране със западни ваксини против Ковид-19, отколкото при всички други ваксини, прилагани в тази страна между 1997 и края на 2013 г.

И не е само това: VAERS е установил близо 900 инфаркта при хора, които току що са получили ваксина. Други 2700 души имат необясними болки в гърдите. Според официална информация в САЩ ваксинацията против Ковид-19 е допринесла най-малко за 8000 хоспитализации.

Тъкър цитира изследователи от Оксфорд и  UCLA, които са установили: жени на възраст от 18 до 34 години имат висок риск да получат дълбока венозна тромбоза след ваксиниране против Ковид-19. Голяма е опасността и за възрастни хора, които се съгласяват да получат западна ваксина.

През 1976 г. правителството на САЩ ваксинира 45 милиона души срещу свински грип, но след съобщения за смъртта на 53 души, програмата за ваксинация незабавно е спряна. Сега хиляди хора умират от западни ваксини, но се преследва всеки, който се осмели да разкрие истини за тях. Организацията с нестопанска цел LifeSiteNews бе блокирана от  Facebook, само защото публикува данни от VAERS. Когато журналистът  Джо Роган попита дали здравите млади хора трябва да бъдат ваксинирани против Ковид-19, медиите го обявиха за престъпник, пише Тъкър.

Когато граждани бъдат принуждавани да приемат  ваксина или друго лекарство, те имат абсолютното право да узнаят, какви са възможните ефекти от тях. А не да бъдат цензурирани, подигравани, принуждавани, манипулирани с апели под фалшив патриотизъм. Или да им се показва среден пръст, обобщава Тъкър.

Денонощно от най-големите медии у нас политици, псевдоучени, рекламисти и други манипулатори ни внушават, че сме длъжни да се ваксинираме със западна ваксина. Повечето хора едва ли си дават сметка, че за тази си „информационна“ дейност те биват отлично стимулирани от представители на фармацевтичната мафия. И никак не са малко наивниците, които се редят на опашка от зори, за да им поставят „спасяващ“ ги препарат. За поведението им народната мъдрост е дала точно определение: каквото сам си направиш никой не може да ти го стори!

Това, което се случва сега в далечна Америка, не е непознато и за нашия континент, където нейни верни слуги сред властимащите има предостатъчно. В Европа като цяло, а и у нас растат  случаите, когато ваксинирали се хора получават сериозни вреди на здравето си. Само дето  „обективните“ и „независими“ експерти на европейския регулатор ЕМА си затварят очите пред това. Както съобщава испанската информационна агенция Efe, въпреки вече известните случаи на тромбоза след ваксиниране с продукта на Pfizer, ЕМА няма намерение да започва разследване. Поява на тромбоза е установена и при пациенти, ваксинирани с препарата на Moderna и с ваксината Janssen на американската компания Johnson & Johnson.

Колкото и да не са харесва на русофобите, които благодарение на 30-годишното интензивно промиване на мозъци определено се увеличиха и у нас, особено сред младите хора, по-добра от руската ваксина „Спутник V“ засега няма. За Moderna или Pfizer например, много епидемиолози твърдят, че могат да предизвикат опасни генетични модификации в организма. И да донесат още по-страшни последици след години за здравето на човека.

За разлика от  „Спутник V“. На руската ваксина най-точно определение даде австриецът  Флориан Талхамър. А на него може да се доверим: той е инфекционист с богата практика от Медицинския университет във Виена. Освен това е заместник-медицински директор и доктор по епидемии  в Университетската клиника за общо лечение (AKH), президент е и на Австрийското дружество по инфекциозни болести и тропическа медицина. Та този авторитетен експерт в интервю за най-големият австрийски всекидневник Kronen Zeitung заяви: „Спутник V“ е като автомат „Калашников“: прост, здрав и ефективен!“

Флориан Талхамър е напълно прав – зад руската ваксина стоят технологии и платформи, прилагани от десетилетия и забележителни учени, с които разполага Русия. А косвено доказателство, че руската ваксина е най-безопасната и ефективна, е и истинската война, която големите фармацевтични компании на Запад и купени от тях политици, журналисти, учени подеха срещу  „Спутник V“.

Когато става дума за пазар от над 100 милиарда долара, които трябва да бъдат прибрани от „нашите хора“, няма място за морал, отговорност, почтеност.  Още повече, че парите са единствената ценност за този свят, в който ни изпратиха. В него доларите/еврото са важни, а не здравето на човека.

Това е самата истина, независимо дали ще ни хареса или не.