„Розовата полицейска държава идва за вашите деца!“

„Розовата полицейска държава идва за вашите деца!“

https://i0.wp.com/mefart.ru/images/portfolio/detskaya/Detskaya-fotosessiya-22.jpg?w=640&ssl=1

В списание City Journal  (издание на Манхатънския институт за политически изследвания) се появи интересната публикация на Абигейл Шрийър. Тя е американска журналистка, живее в Лос Анджелис,  автор е на книгата „Необратими щети: трансджендерната мания, съблазняваща нашите дъщери“. А обширната и статия е посветена на една свръхактуална за Америка, но както е тръгнало скоро и за нас тема: съсипващата съдбата на децата идеология на трансджендъризма. За това, как те се подлагат на агресивна манипулация за приобщаване към ЛГБТ  (лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора). И разбира се, за милионите долари, които  печелят корпорации, работещи на пазара за лекарства и операции за смяна на пола.

Абигейл разказва историята на пакистанския имигрант Ахмед, финансов консултант във високотехнологичния сектор на Сиатъл. Заедно със съпругата си те са завели 16-годишния си син Сайед  в детска болница. Той имал проблеми с психичното си здраве. Там  го приели, а скоро след това родителите му  получили имейл от болницата. В него пишело: „трябва да заведете „дъщеря си“ в клиника за смяна на пола“, т.е. синът му за „експертите“ от болницата вече се превърнал в дъщеря. „Те се опитаха да създадат клиент за своята джендър клиника“, казал Ахмед на Абигейл. И добавил: “Имахме разговори с консултанти в болницата, които ни казваха колко е важно за него да промени пола си, защото само така той ще излезе от депресията си.“

А всъщност Сайед е карал тежък пубертет, бил е объркан от въпроси, които тинейджърите на неговата възраст приемат за даденост: Как да покажа на момиче, че го харесвам? Как да накарам другите деца да ме включват в игрите си? И т.н. Всяка свободна минута той бил в интернет, спял по един-два часа нощем. И естествено, дошла депресията му, той трудно се фокусирал. В подобна ситуация е много лесно да му се внуши, че всъщност той е „момиче в тялото на момче“. Лекари, психолози, психиатри, ангажирани от корпорации, печелещи милиони долари от продажба на хормони и лекарства, от измислени операции за смяна на пола и пр., знаят как да манипулират децата, пише Абигейл. Те им промиват мозъците с мили думи, като: „ Ние сме единствените хора, които те разбират. Твоите родители  наистина не  могат това и не го правят. Ние те  познаваме. Ти сте точно като нас“. (т.е. като образите от ЛГБТ – общността).

И така довеждат децата до решението да си сменят пола и да се приобщят към „най-прогресивната“ идеология – тази, пропагандирана от ЛГБТ. Във Вашингтон непълнолетните могат да направят това без разрешение на родителите си, ако са на 13 години. Болниците няма нужда да ги питат  – те просто правят своите операции за смяна на пола. А, ако все пак родителите се противопоставят и искат да защитят детето си от тези бандити, то манипулаторите в услуга на трансджендърите извикват екип на Службата за закрила на детето. И вече чрез нея елиминират волята на бащата и майката. Единственото спасение за американски родители в подобна ситуация е незабавно да се скрият заедно с детето си – както е направил  Ахмед. Той е напуснал работата си и се е преместил с четиричленното си семейство в друг американски щат. Внимавал е само той да не е Вашингтон, Орегон или Калифорния – тамошните щатски закони всячески поощряват дейността на безумците от  ЛГБТ-общността по „утвърждаване на пола“. И в същото време правят безсилни родителите да защитят децата си от тях.

https://i0.wp.com/psy-files.ru/wp-content/uploads/1/6/8/168c16ab4334d18d41df080c7ace94f9.jpg?w=640&ssl=1

Държавният департамент за деца, младежи и семейства във Вашингтон, е наредил на служителите на детската администрация  да насочват детето към „свързани с ЛГБТ  услуги“. Включително към  „медицински процедури, които променят  тялото на човек, за да се приведе в съответствие с неговата полова идентичност“. А социалните работници имат правото да изземат детето от родителите, ако те възпрепятстват „утвърждаването“ на новопровъзгласената му полова идентичност. Днес  дете може да декларира ЛГБТ -самоличност, която не се подкрепя в дома му и да твърди, че точно липсата на съдействие излага психичното му здраве на риск.

Абигейл пише, че във Вашингтон всяко дете на 13 години има право само да потърси  стационарно и амбулаторно лечение на психичното си здраве, без съгласието на родителите. Непълнолетните на възраст от 13 до 18 години могат сами да решават дали да си сменят пола. Всеки седмокласник има право да получава хормони и да бъде опериран без разрешението на родителите си. Всички действия на специализираните болници се покриват от тяхната застраховка. Но на здравните застрахователи е забранено да  разкриват на родителите „чувствителна медицинска информация“, а като такава се определя тази за половата дисфория (раздразнение, потиснато настроение, депресия)  и грижата за утвърждаване на пола. Мама и татко (според терминологията на ЛГБТ – „родител № 1“ и „родител №2“) съзнателно са държани „на тъмно“ до приключване на операцията по смяна на пола.

Интересно развитие на написаното от Абигейл предлага друга американска медия – The American Conservative. Там е публикувана статия, наречена „Розовата полицейска държава идва за вашите деца!“ Написана е от Род Дрекер – журналист от повече от три десетилетия, автор на много книги, три от които са определени като бестселъри от The New York Times. Историята, разказана от Абигейл, той коментира така: „Това е Америка, 2021 г. Държавите, чиито законодатели се опитват да защитят семействата от тези таласъми, сега са атакувани от ЛГБТ- индустриалния комплекс… Но това, което се случва днес в Америка, утре ще се случи в Румъния. Попитайте семействата във Вашингтон, Орегон и Калифорния, колко либерални институции защитават тях и техните деца. Губя вяра в държавата и в нашата демокрация, защото тези, които са получили контрол над нейните институции, са заявили, че хора като нас са зли. Те искат нашите деца.“

Род пише, че е разговарял с унгарец, който му казал: ако ние не защитим децата си от тази сган, кой друг ще го направи? И той съветва сънародниците си: „Трябва да създадем инфраструктура, в рамките на която  семейства да могат да напуснат тези меки тоталитарни държави и да намерят подслон другаде.“ В страни, които все още не са попаднали в идиотския капан на ЛГБТ и корпорациите, печелещи от всичко това. Род цитира проучване на Gallup, което установява: за първи път и мнозинството от републиканците подкрепят гей браковете! За него войнстващият розов фашизъм превзема територията на Америка.

https://c.pxhere.com/photos/00/5e/baby_child_toddler_looking_girl_childhood_caucasian_eyes-851236.jpg!d

Решението на проблема ни показва Унгария. Народното събрание на тази държава прие закон, който забранява ЛГБТ пропагандата в училища и детски предавания по телевизията. Законът подкрепиха 157 депутата, против бе само един. Унгарското законодателство изключва споделянето на информация, разглеждана като насърчаване на хомосексуалността или промяната на пола,  с лица под 18 години. „Има съдържание, което децата под определена възраст могат да разберат погрешно и които могат да имат пагубен ефект върху тяхното развитие в дадена възраст. Или които децата просто не могат да обработят и  следователно биха могли да объркат техните развиващи се морални ценности, техния образ на себе си или на света “, коментира закона говорител на унгарското правителство, цитиран от британския всекидневник The Guardian. Само лица и организации, изброени в официален регистър, ще могат да провеждат часове по сексуално възпитание в училищата. Една наистина много разумна мярка – така тя предпазва унгарските деца от съмнителни организации, създавани за налагане на конкретни сексуални ориентации. На компании и организации се забранява да пускат реклами в знак на солидарност с гейовете, ако се смята, че те са насочени към лица под 18 години. Законът е насочен и против педофилията, която благодарение на „демократичните промени“ разцъфтява и става все по-агресивна.

Естествено, цялата „демократична“, следваща „евроатлантическите ценности“ европейска общност, сега се е мобилизирала, за да принуди Унгария да отмени закона. Дреме и на нея за съдбата на децата ни – важно е да бъдат защитени правата на шепа странни образи. Независимо от унищожаването на традиционни роли на пола и семейството.

А невероятно агресивната атака срещу мъжественото и разумно решение на унгарските депутати, е отлично финансово стимулирана от тези, които печелят милиарди от бизнеса около ЛГБТ. И затова охотно плащат на политици, медии, училищни и университетски преподаватели, неправителствени организации и др., за да ни натрапват все по-яростно  една безумна идеология.

Тази на „розовия фашизъм“.