Нереална, като сън

Нереална, като сън

На 26 ноември тази година тя ще стане на 59 години. Но ако разгледате снимките и няма начин да не се усъмните в истинността на тази цифра. Защото италианката Памела Прати най-малкото прилича на жена, която след броени месеци ще чества и своя 60-годишен юбилей.

Памела е надарена личност – актриса, телевизионна водеща, модел, певица… А след като започна да поставя свои снимки в Инстаграм, то тя бързо събра над 125 хиляди фена.
Родена е в семейство на испанец и италианка на остров Сардиния – вторият по големина остров в Средиземно море (след Сицилия). Участва и в популярни телевизионни шоута, в програми за италианския телевизионен канал Mediaset’s Canale 5.

Pamela Prati, 58, has won thousands of followers on Instagram for her age-defying beauty

Има активна кариера в киното, особено през 80-те и 90-те години на миналия век (общо е играла в 29 филма). Сред тях са “Монсиньор”, “Мора”, “Херкулес 2”, “Кървава луна”, “Аз, Джилда”, “Тримата мускетари”, “Не спирай да мечтаеш” и др.
За Памела често се появяват публикации в италианските медии. Тамошните журналисти са убедени, че тя е намерила “елексира на младостта”.

The Italian media have written that Pamela has found the 'elixir of life'
А Памела обяснява – тайната е да обичаш истинска храна, да спортуваш и да помниш, че трябва и да спиш.