Неимоверната им алчност  ги стимулира да я подкрепят!

Неимоверната им алчност  ги стимулира да я подкрепят!

България рязко разширява и задълбочава участието си в опосредствената (прокси) война на Запада срещу Русия на украинска територия. Това сочи информацията от срещата на премиера Николай Денков с клоуна-президент Володимир Зеленски в Атина. Там българският премиер е зарадвал украинеца с новината, че скоро неговият режим ще получи и 100 бронетранспортьора  от България. От промъкнала се в медиите  информация става ясно, че страната ни е възможно да изпрати срещу Русия в Черно море, заедно с други натовски държави и свои бойни кораби.

Припомням ви, че клоунът-президент Зеленски безцеремонно нареди на българските власти, какво точно оръжие да му изпратят. При посещението си в началото на юли т.г. в София той им предаде конкретен списък с видовете въоръжения и боеприпаси, които те трябва да му доставят спешно на украинска територия.

За това, че страната ни стремглаво напира да воюва с великата славянска държава свидетелства и още една среща – на военният министър Тагарев с украинският му колега Олексий Резников в Одеса. Възпитаникът на съветска военна академия, а днес върл натовец  Тагарев, не крие омразата си към Русия и преклонението си пред Запада.  В Одеса той и Резников са обсъдили текущата ситуация, включително в Азовско-Черноморския регион, както и бъдещото сътрудничество в редица сфери. България активно ще работи и за повишаване на подготовката на украинските въоръжени сили. А ранени украински военнослужещи ще бъдат лекувани на българска територия. Двете държави ще си сътрудничат и за усилване на противовъздушната и противоракетна обрана на Украйна. Както подчертава Резников, възможни са допълнителни доставки от България на въоръжения, технически средства, боеприпаси и др.

На срещата в Одеса Тагарев е изтъкнал: България подкрепя приемането на Украйна в НАТО по ускорена процедура! Но дори и на този измислен министър би трябвало да е известно, че Русия недвусмислено и категорично е заявила: тя няма да допусне влизане на Украйна в НАТО, защото то реално заплашва нейната сигурност. Това е и една от основните причини тя да започне своята операция на нейна територия. Но, ако въпреки волята и Украйна бъде приета в НАТО, най-вероятно ще се стигне до първата и последна за човечеството ядрена война.

Ще сгрешим, ако допуснем, че България едва сега се включва в прокси-войната на Запада срещу Русия на украинска територия, с използване на украинско „пушечно месо“. Това тя започна ентусиазирано да върши веднага, след началото на руската специална операция. Немският вестник „Ди Велт“ публикува свое разследване в което стигна до извода, че точно България при управлението на Кирил Петков е изиграла ключова за украинския режим роля. Според вестника скришом от българското население и тогавашният парламент, премиерът Петков е наредил да се изпращат огромни количества въоръжения и боеприпаси  за украинския режим. От България започват да излитат пълни до горе самолети с боеприпаси към Полша. Те кацат на нейно летище, намиращо се на 70 км от украинската граница. Около една трета от снарядите, ракетите, мините, патроните и пр., с които украинските въоръжени сили убиват не само руски военни, но и хиляди невинни деца, жени, възрастни хора в освободените от киевския режим територии, са български.

“Нашите“ власти са осигурили и около 40 на сто от използваното от украинската армия дизелово гориво. Пак от България е дошла препоръката Русия да бъде изключена от банковата система СУИФТ. А  заемите за руската централна банка да бъдат замразени. Зад  всичко това, пише „Ди Велт“, „стоят тогавашният премиер Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев“. Кирчо и Асенчо са призовали лидерите на държавите-членки на Евросъюза да въведат жестоки мерки срещу Русия. „Ди Велт“ пише, че при налагането на санкции и откъсването от руския газ точно бедна България е поела водещата роля в Евросъюза.

България не е спирала да доставя – директно или опосредствено, въоръжения и боеприпаси на киевският режим.  EURACTIV съобщи, че само за 2022 г. страната ни е изнесла за Украйна оръжия за над един милиард долара! В процеса на подготовка на т.н. „украинско контранастъпление“ през пролетта на 2023 г. страната ни изпрати на Киев и специална техника за форсиране на реки – всъдъходите КрАз-255Б.

А какви точно комисионни са прибрали от цялата тази далавера овластените тарикати  у нас, едва ли ще узнаем. Но съдейки по делата им досега те никак няма да са малки.

Премиерът Николай Денков е известен не само с това, че стана академик докато бе министър на образованието. „Николай Денков е единственият министър на образвованието и науката в света, който си уреди да стане академик, докато беще министър през октомври 2021 г“, написа по този повод популярният сайт ПИК. Той е един от учредителите на неправителствената организация „Център за приложни изследвания и иновации “ (останалите са Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Виолета Лорер, Лена Бориславова и Евгени Ангелов). Що за политика следва  този „център“ може да разберем от следния факт: след неговата регистрация той незабавно получава  300 000 лева от фондацията „Америка за България“. А тя на всеки пари не дава – само на образи, в които е абсолютно убедена, че ще слушат американските си господари. Фондацията, заедно с американското посолство  яко лобира за идването отново на власт на тази групичка.

И както виждаме постигна целта си – американски марионетки днес правят всичко по силите си, за да зарадват своите „спонсори“. Проамериканската политика на „кабинета Денков“ се проявява не само в яростната подкрепа на свръхкорумпираният, диктаторски и по същество неонацистки режим на клоуна-президент Зеленски. Нагнетяваната от тях истерична русофобия вече  завладява всички сектори на обществения живот у нас – от сферата на образованието до армията. Промиването на мозъците на милиони българи, което, ако съдим по резултатите от последните избори става все по-лесно, непрекъснато ескалира. Медиите са под пълен контрол, цензурата е поголовна. В ход е подготовката на мощна кампания за „борба с дезинформацията“ – така вече се нарича узаконената борба с другомислието. Може да не се съмняваме: при управлението на тази шайка България окончателно ще е колонизирана от САЩ, в страната ни ще  властва мракобесие, а населението ни ще става още по-бедно.

Очевидно е, че прагматичните американци са доволни от инвестицията си – вложените милиони, за да се окажат  техните марионетки от ПП и ДБ на власт. Те са си лика-прилика с тях – също са напълно некомпетентни, дезинформирани, инфантилни, но невероятно високомерни, арогантни, цинични и най-вече алчни. Затова се сбъдва желанието на американските корпорации – производители на оръжия: страната ни бързо да изпразни складовете си от съветски въоръжения. Независимо, че дори те, които не са първа младост, превъзхождат по боеспособност много от модерните американски въоръжения. Доказва го и тоталният провал на т.н. „украинско контранастъпление“ през последните три месеца. А след като това се случи България да хвърли  милиарди лева, за да започне да купува продукти на американският военно-промишлен комплекс. Нищо лично – за американците това си е най-обикновен бизнес. А конфликтът в Украйна е идеален вариант те да максимализират печалбите си. При това допълнителен бонус от този кървав бизнес е, че и чрез България американците ще създават проблеми на славянска Русия.

Лично аз не се  съмнявам, че шайката на власт у нас ще се позлати от тази невероятна далавера. И ще прибави нови бройки към колекциите си от апартаменти, вили и резиденции у нас и в чужбина, тайни банкови сметки пръснати по света, супер луксозни автомобили и т.н.

Дреме им на невероятно алчните тарикати, попаднали в нашенските коридори на властта, че политиката им напълно се разминава с желанията и очакванията на българското население. А неговата воля е пределно ясно и категорично изразена: да не се доставят въоръжения и боеприпаси на киевският режим! По официални данни на Евросъюза управниците у нас имат подкрепата за политиката си към Украйна едва на около 30 на сто от населението на страната!

Благодарение и на „кабинета Денков“ България  не просто ще си остане най-бедната в Европа – тя е обречена на тотална катастрофа. Но никой не ни е виновен, че тези невероятно алчни тарикати са на власт – ние ги изпратихме там. Включително и с гласовете на тези, които не отидоха да гласуват на изборите.

А най-парадоксалното е, че това не ни е за първи пък – на какви ли не мошеници давахме власт! Вършим това вече няколко десетилетия, което си е истинска лудост. Защото, както вярно го е написал геният Айнщайн – безумие е да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат…