Започна ли подготовката ни да воюваме с Русия?

Започна ли подготовката ни да воюваме с Русия?

Вероятността войски на НАТО скоро да прекосят полско-украинската граница и да се изправят срещу руски подразделения, нараства стремително. Така опосредствената (прокси) война, която алианса води там вече повече от година и половина срещу Русия, ще премине в непосредствена.

И това вече не е тайна за добре осведомени хора. Така френският политик и бивш депутат на Европарламента Флориан Филипот, по повод провала на украинското настъпление, написа в  Twitter: „Сега какъв е планът им? Трета световна война? Изпращане на войски на НАТО? Ядрена?!“

В предишна публикация аз разказах за полско-литовско-украинският корпус, в който влизат около 25000 войници и офицери и скоро ще се появи в Украйна. Но Полша и Литва не са единствените държави-членки на крайно агресивният блок НАТО, който гори от нетърпение да воюва директно с руската армия на украинска територия. Подобно на тях мечтаят бързо да разгромят руснаците и сегашните крайно русофобски власти на Чехия например.  Според президентът на страната – генерал Петър Павел, руснаците са „варвари“ и всички руски граждани, намиращи се на територията на Чехия, незабавно трябва да бъдат поставени под най-строго наблюдение. А най-добре е те да бъдат изпратени в концлагери, както направиха американците с японците на тяхна територия през 1942 г.

Може да не съмняваме: въпреки уверенията на родни управници, че български войници и офицери няма да бъдат изпращани в Украйна, те ще се окажат там при първа възможност.  Евроатлантици на власт у нас арогантно ни лъжеха, че няма да предоставят оръжия и боеприпаси на украинският режим и в същото време правеха това. Германският всекидневник WELT цитира любимият на народа „Киро простото“, който призна:  „около една трета от боеприпасите, необходими на украинската армия в ранната фаза на войната, идват от България!“.

Сега влиятелната американска медия Politico пише, че страната ни „тайно е доставяла до една трета от нуждите на Украйна от боеприпаси в ранните фази на войната на Русия чрез посредници, упълномощени от предишното проевропейско правителство.“ Товарни самолети, натъпкани догоре с български оръжия са летели непрекъснато между България и Полша. По сухопътният коридор през Румъния и Унгария те са били превозвани с огромни тирове. За това са били ангажирани и влакови композиции, теглени от по няколко локомотива. Но през цялото време нас ни лъжеха, че това не се прави, защото няма решение на Народното събрание!

Днес един от най-ревностните защитници на свръхкорумпираният и в същността си неонацистки режим на клоуна-президент Зеленски, е новият ни военен министър Тодор Тагарев. При всяка своя публична изява той изтъква необходимостта да  се оказва всяческа военна помощ на Украйна. Едва ли ще сгрешим, ако предположим, че първите му действия след встъпването му в длъжност, са били да ускори изпращането на въоръжения за Украйна.

Но родните политици, бюрократи, журналисти, университетски преподаватели, всевъзможни „експерти“ от правителствени и  неправителствени организации, наредени на хранилката на Запада и алчно пълнещи джобовете си от нея, имат много сериозен проблем: огромната част от българите обичат Русия! Това доказват резултатите от най-ново изследване на Европейския съвет за външни отношения  (EFCR). По-малко от една пета от българите (едва 18 на сто) смятат Русия за враг. Докато за 62 на сто от тях тя е наш съюзник и партньор.

Решението за милионите „неправилно мислещи“  съотечественици, към които очевидно принадлежи и моята скромна персона, е тотално мракобесие. И днешните патологични русофоби на власт бързат да създадат  необходимата законова мрежа за невиждан терор над другомислието. Така министър Тагарев например, който е  с диплома и от руска военна академия, е силно разтревожен  от руското влияние в България. За това той признава в интервюто си в Politico от 15 юни. Военният ни министър  споделя, че обмисля създаването на нови специални части за борба с руската дезинформация. „Трябва да сме сигурни, че се противопоставяме ефективно на руската пропаганда, кампании за дезинформация и всякакви други влияния, които имаме в страната“, цитира Тагарев  американската медия.

Вероятно новопръкналият се „генералисимус“ от град Стамболийски, но с корени от санданското село Пирин, си  мечтае подобно на полският си колега генерал Павел  да използва армията, за да изпрати в концлагери всички  онези, които имат наглостта да се съмняват в „правилният курс“ на американското посолство у нас. И да установи жесток контрол над поведението на милиони българи, които не крият топлите си чувства към славянска Русия.

Същевременно подготовката на умовете ни да приемем безропотно изпращането и на български военни в очертаващата се непосредствена война на НАТО с Русия на украинска територия,  вече скрито тече. Русия не само се демонизира като враг на „истинската демокрация“ и „ценностите“ на ЛГБТ+ общността. Тя всячески, тотално се дискредитира. Едни и същи образи, които денонощно ги въртят по телевизионни канали и други големи медии у нас, ни внушават: днешна Русия е една мизерна, скапана държава. Войната в Украйна окончателно я е съсипала, изолирала я от света и я е върнала в средновековието.  В нея няма никаква свобода, липсват модерни технологии, а за стандарта на живот на хората на Запад невежите руснаци дори не могат и да сънуват.

На нас ни говорят: Русия непременно ще бъде разгромена от САЩ, НАТО и Евросъюза! За разлика от потъналата в разруха заради диктатора Путин руска държава, начело на Запада стоят  честни, ерудирани, некорумпирани, истински демократи. И там има невероятна свобода!  Въоръжените сили на НАТО притежават супертехнологии, благодарение на които ще смачкат за броени часове демотивираните, лошо снабдени, изтощени, гладни, пияни и ръководени от неграмотни офицери руски войници. За да  освободят окупираните от тях украински територии. Да създадат  нормални условия за изява на действително демократичното, некорумпирано и свръх почтено управление на президента Зеленски. И да изпратят руснаците там, където им е мястото – обратно в тяхната варварска държава, тънеща в разруха и мизерия, мразена вече от целия свят.

Инфантилизмът, невероятната некомпетентност и високомерие на западни и родни вождове, не им позволяват да осъзнаят една простичка истина: Русия е невъзможно да бъде победена! Впрочем това те щяха да разберат, ако намираха време освен да се занимават с откровени лъжи, празнословия и дезинформация, да хвърлят по едно око на собствени медии. Като например на влиятелният немски седмичник  Focus. Една от последните му публикации е озаглавена така: „Русия далеч не е толкова уязвима, колкото смяташе Запада!“ Медията цитира западни вождове, които наистина си вярват, че санкциите срещу Русия и военната помощ на украинският режим, вече са я съсипали. „Ако войните се печелеха с думи, страните от НАТО щяха три пъти досега да са хвърлили Владимир Путин на земята“, пише Focus. Но, за тяхно огромно  съжалание, Русия е стабилна и успешна във всяко отношение – икономическо, политическо, военно. И традиционният международен икономически форум, който за 26-ти път се проведе в Санкт Петербург, се превърна в демонстрация на руската устойчивост. А Русия е новият антизападен модел за подражание в света, подчертава Focus.

В заключение ще си позволя да дам един съвет на новопръкналият се министър от град Стамболийски, който прави шеметна кариера и защото  не спира да ръси евроатлантични клишета. Признавам: подсказа ми го в интернет  чаровна дама от Пловдив, с превъзходно чувство за хумор. Според нея най-добрата помощ за клоуна-президент Зеленски е да му изпратим сериозен ромски контингент! Той бързо и оптимално ще събира и продава железните отпадъци от непрекъснато унищожаваната от руснаците натовска военна техника. Върху техните доходи ще се сложат високи данъци, които да влизат директно в банковите сметки на управниците на Запад и у нас.

Като имаме предвид тяхната невероятна алчност, те само ще се радват на новите постъпления към вече натрупаните си парички. И всички ще бъдат щастливи: собствениците на оръжейни корпорации, всевъзможни малки, средни и големи управници на Запад и у нас. Както и  клоуна-президент Зеленски, пред чийто несекващ апетит за пари и оръжия ще бъдат отстранени всякакви препятствия.

А  за високата безработица и престъпността сред ромското население у нас най-накрая ще се намери оптимално решение…