Наказват ги, защото искат да защитят децата си!

Наказват ги, защото искат да защитят децата си!

Европарламента се готви да въведе сурови санкции срещу Унгария. Причината е влизането в сила на закона, призван да защитава унгарските деца от пропагандата на хомосексуализъм и други нестандартни сексуални ориентации. Еврокомисията се готви да забави плащането на милиарди евро за възстановяване на Унгария от кризата с коронавируса.

Това, че Унгария  ще бъде наказана стана ясно още на срещата на лидерите на държавите – членки на Евросъюза, която се състоя наскоро в Брюксел. На нея въобще не стана дума за изключително важните проблеми, пред които общността е изправена. Не се анализираха неадекватните действия на европолитици и бюрократи по отношение на кризата, породена от Ковид-19. Не се обсъждаше стремително разширяващото се социално неравенство, все по-високите цени на всичко, прахосването на милиарди евро от нашите данъци за ненужни оръжия. За евролидерите не съществуваше  проблема с увеличаващата се престъпност,  търговията с дрога, растящия брой на семейства, които са под чертата на крайната бедност, за новата вълна от мигранти, която скоро може да отнесе Европа и т.н. Всичко това не вълнуваше евролидерите, защото тяхното внимание бе ангажирано изключително с най-важният и съдбоносен проблем: Унгария нарушава правата на хомосесуалистите и забранява тяхната пропаганда и реклама сред деца!

Премиерът на Люксембург Ксавие Бетел, който е гей (омъжена е за белгийски архитект от 2015 г.), атакува премиера на Унгария Виктор Орбан заради закона, защото лично го засягал. Според нидерландският премиер Марк Рюте неговият разказ е  напълнил със сълзи очите на всички присъстващи на срещата лидери на държави и правителства в ЕС. Той каза, че Унгария не трябва да е член на Евросъюза, ако нейното правителство не отегли закона против ЛГБТ.

Атаката срещу Унгария заради закона е повсеместна и все по-ожесточена. Лобито на ЛГБТ-общността е мобилизирало огромни ресурси, за да накара нейните власти да се откажат от него.

Унгарски представители отхвърлят тези нападки – за тях законът си е вътрешна работа на държавата и мярка, която е насочена да защити семейството. Няма да ни диктувате, как да възпитаваме децата си, заяви Виктор Орбан на лидерите на Еврокомисията и лично на Урсула фон дер Лайен – председател на ЕК. Тя определя закона за забрана на пропагандата на ЛГБТ сред децата и непълнолетните, като „срамен“ и „не отговарящ на европейските ценности“.

Унгарското правителство разпрати до големи и влиятелни европейски медии свои разяснения за възникналият проблем с този закон, но те, естествено, не бяха публикувани. А ако все пак някъде бе спомената унгарската позиция, то тя вървеше със съпровождащ я убийствен и изопачаващ я редакционен коментар. Обяснимо е – в „демократичния“ ЕС има право да се появява само това, което е в духа на „политическата коректност“. А, ако някой си позволи да спомене различно становище, то той ще бъде незабавно атакуван, обругаван  и най-вероятно ще остане и без работа. Показателно е, че Виктор Орбан – премиер на Унгария, стана първия лидер на държава-членка на ЕС, който организацията „Репортери без граница“ включи в своя списък на „врагове на свободата на печата“.

Но точно „толерантните“  либерали днес не допускат друго мнение, освен собственото им – за тях всеки, който е против техните възгледи е престъпник. Нещо повече – непрекъснато спекулиращите с „правата на човека“, с „европейските ценности“ евролидери забравят, че както парламента на Унгария, така и  правителството на Виктор Орбан са избрани напълно демократично. И да се поставят под въпрос, да се атакуват техни решения означава да се нарушават драстично основни норми точно на демокрацията.

В отговор на агресивните нападки от страна на европолитици Виктор Орбан заявява, че либералите трябва да уважават правата на тези, които имат нелиберални възгледи. Либералите са убедени, че децата трябва специално да бъдат образовани за хомосексуалността, за отказа от биологичния пол при раждане, за необходимостта да се оперират за смяна на пола и че държавата трябва да се грижи за това. Докато нормално мислещите хора са на мнение, че сексуалното възпитание е задължение и право на родителите. Без тяхна съгласа никой  няма право да промива мозъците на децата им в идеологията на ЛГБТ. И Орбан е абсолютно прав, когато твърди: „Ако искаме да съхраним сплотеността на Евросъюза либералите са длъжни да уважават правата на нелибералите!“

Либералите игнорират факта, че в Унгария над 60 на сто от възрастното население подкрепя правителството и приетия закон против пропагандата на хомосексуализма, отбелязва немската медия Frankfurter Allgemeine Zeitung. Тя подчертава и нещо много важно: болшинството от унгарците искат да са част от европейската общност, но не държат да са в Евросъюза в неговия сегашен вид. Доминирането на либералите в него съвсем не радва по-голямата част от унгарското общество.

Според  унгарския експерт от Центъра за фундаментални права Йожеф Хорват, либералите манипулират с красиви и звучащи човечно думи – толерантност, взаимно уважение, но това е техния начин да ни лъжат. Под маскировката на толерантността се води истинска война срещу  ценности и нормални рефлекси на човека и обществото, изграждани и съществуващи от хилядолетия.   Вътре в самата Унгария операцията по промиване на мозъци в духа на „либералните ценноости“, особено активно се води от фондацията на Джордж Сорос. Според Хорват, либералите се опитват да внедряват своите „толерантни приказки“ в унгарските семейства, да манипулират децата още в яслите. Под кодовото название „толератност“ на практика се разрушават традиционни христянски ценности.

Обсебените от извратената американска „политическа коректност“ евролидери и бюрократи днес атакуват яростно Виктор Орбан само за това, че той има мъжеството (за разлика от тях!) да защити децата на Унгария от ЛГБТ-идеологията и да даде възможност на родителите да участват в тяхното сексуално възпитание.

А на какви рискове ги подлагат точно либералите се вижда от това, което сега се случва в Америка. Там стана ясно, че една от най-големите организации –  „Бойскаутите на Америка“ (the Boy Scouts of America – BSA, в нея членуват над 2.2 милиона члена на възраст между 5 и 21 години) дълги години е била зона за невероятни по своята жестокост сексуални насилия над невръстни малчугани. Става дума не за едно или две деца, а за над 100000. И това едва ли е точната цифра – заради срама и ужаса от стореното им точно от хора с „нестандартна сексуална ориентация“, днес вече възрастни мъже не искат да си спомнят случилото им се, срам ги е да говорят. Подобни чудовищни престъпления срещу деца има и в други западни държави – Великобритания, Германия, Италия… Но това ни най-малко не пречи днес на политици, медии, „интелектуалци“  на Запад да водят истинска война против всеки, който предупреждава за опасността от идеологията на ЛГБТ за деца и за самото семейство, като основна клетка на обществото.

Проблемът е, че не само на Запад, но вече и у нас все по-агресивно започва да се води пропаганда на хомосексуализма сред деца, непълнолетни, млади хора. В  детски градини, в начални класове на училището, в родни университети вече промиват техните мозъци с изкривени представи за сексуалността, хомосексуализма, внушава им се, че са длъжни да си сменят пола, да вземат хормонални препарати…

Става дума за един наистина кръстоносен поход против традиционните христянски ценности, любовта между мъжа и жената, против семейството. И много точно в публичното пространство  той бе определен като истински  „розов фашизъм“.