Кого ще защитаваме – децата или техните насилници?

Кого ще защитаваме – децата или техните насилници?

https://i0.wp.com/stat.ameba.jp/user_images/20190719/13/miyuki-313/1f/ae/j/o1031071014506539453.jpg?w=640&ssl=1

Авторитетната американска медия The New Yok Times публикува изследване, посветено на сексуалните насилия над деца.  Журналистите Майкъл Келер и Габриел Танц  са анализирали над 10000 страници с полицейски и съдебни документи,  интервюирали са полицаи, конгресмени, ръководители на интернет-компании, държавни чиновници… Осъществили са и серия беседи с реален американски педофил, който управлява сайт със 17000 изображения с насилия над деца (самият той е скрил самоличността си с помощта на програма за шифроване).

Резултатите са ужасяващи: количеството на съдържанието в интернет със сексуално насилие над деца за последните десет години, се е увеличило 45 пъти и продължава да расте! Деца – често на по 3-4 годинки, се подлагат на сексуално насилие, на издевателства и изтезания. А кадри от това се правят и разпространяват в интернет, за да удовлетворяват извратени възрастни. Само за миналата година броят на подобни фотографии и видеа е надхвърлил 45 милиона броя! Но те непрекъснато се увеличават,  отбелязват журналистите, защото специализирани сайтове печелят  страшно много пари от тях.

Съществуват  гигантски форуми в т.н. дълбок интернет, който е недосегаем за обикновените браузери. Само един от тях – „Детска игра“, има над милион активни потребители!

Журналистите разказват за Джейсън Гмозер – педофил от щата Охайо, който е водил в дълбокия интернет сайт, наречен „Зона на любовта“. На неговите компютри са се намирали над три милиона фотографии и видеа, а активните му потребители са били около 30000 души. Към сайтът е съществувал  форум,  достъпен само за членове, които са споделяли снимки на деца, изнасилвани лично от тях. Педофилът е правел всичко възможно за да скрие действията си: сайтът му е имал парола от 41 символа – практически невъзможно да бъде разбита (след като бил разкрит той сам я е съобщил на следователите).

Както отбелязват журналистите всяка снимка или видео в интернет е отражение на престъплението в процеса на неговото извършване. Насилието, осъществявано над деца е невъобразимо! А основният звук, който се появява на видеата, които те са гледали, са викове и плач на деца.

Специализираните сайтове за педофили ги учат как да  разместват и свалят фото и видео-материали. Дават им се препоръки как да ги шифрират и разпространяват, като в същото време остават невидими. Има онлайн-форуми, на които деца са заставяни да показват плакати на педофилски групи и друга опознавателна информация като доказателство, че кадрите са свежи.

Правоохранителните органи, които би трябвало да се противопоставят на това са некомплектовани, слабо подготвени, лошо платени, независимо, че работата им непрекъснато се увеличава, отбелязват журналистите. По данни на Националният център за изчезнали и експлоатирани деца (National Center for Missing and Exploited Children) в САЩ, съобщенията за непристойни изображения са много повече, отколкото са възможностите за практически действия на правозащитните органи.

Но истината е, че насилието над деца едва ли би съществувало в тези мащаби, в които го има днес – засега все още най-вече на Запад, ако сред насилниците нямаше и хора от върховете на властта. Влиятелният британски вестник The Guardian посвети специален редакционен коментар на педофили – депутати, дипломати, висши държавни чиновници, служители на сигурността и полицията… И разказа за това, как те пречат на разследванията и прикриват престъпления, извършвани срещу деца конкретно във Великобритания.

Какво всъщност става с нашия свят се питат, без да дават отговор Майкъл Келер и Габриел Танц – автори на публикацията в The New Yok Times. Но по-точно е да си зададем въпроса, какво ни очаква занапред. Ако вземем предвид невероятната агресивност, с която се води неолибералната кампания за промиване на мозъците на човечеството, неизбежно ни очакват истински безумия. Издигането в култ на защитата на сексуално нестандартно ориентирани образи, забраната за употреба на думи като мама и татко и заместването им с родител № еди кой си,  въвеждането на 6-годишни деца в света на хомосексуализма, атаката срещу традиционното семейство и други подобни все по-масови практики на Запад, едва ли ще доведат до нещо добро. Но те със сигурност ще разпалват апетитите и ще разширяват пространството за изява и на педофили.

Точно на Запад – свят, в който сексуалните насилия над деца придобиват ужасяващи размери, сега стремително набира сила едно ново движение: за легализация на педофилите. Наречено „добродетелни педофили“  (Virtuous Pedophiles), негово основно искане е към абревиатурата ЛГБТ  (LGBT – лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър хора), да бъде добавена още една буква: П (педосексуали). Негов лидер е канадецът д-р Джеймс Кантор – доцент в университета в Торонто и директор на Център по сексуалност. Самият той се определя като еврейски хомосексуалист, експерт по педофили, клиничен психолог и либерал, който не признава никакви граници. Кантор е измислил специален термин за определяне на педофилите – хора, изпитващи влечение към непълнолетни (Minor-Attracted Persons – MAP). А движението им („добродетелни педофили“) има не само изключително  мощна финансова, но много сериозна подкрепа и от медии –  проводници на лявата идеология, като NPR, Salon, Atlantic и др.

А в държавният университет в Сан Диего (Калифорния, САЩ) студенти вече се обучават, че педофилията е алтернативна „сексуална ориентация“, част от „приемането на различни сексуални идентичности“. Казано на нормален език – подготвя се почвата за масовото разпространение на педофилията.

Любопитен материал за нарастващата им публична защита, се появи на платформата Big League Politics. Авторът – Шейн Треджо, разказва за ръководството на социалната мрежа  Twitter, което вече е разрешило на  педофили да обсъждат на тяхна платформа сексуалната експлоатация на деца. Допуска се и възможността да се показват голи техни изображения. Про-педофилската политика на Twitter най-вероятно е наложена по указание на д-р Джеймс Кантор. Twitter активно се грижи за педофилите и техните активисти, но не и за неприкосновеността на децата, заключава Шейн.

А най-тъжното е, че вече и у нас неолибералната пропаганда работи все по-мощно за настаняването на тези най-нови западни „ценности“ в главите ни…