Как да ви намрази мъжа, лудо влюбен във вас: част 1

Как да ви намрази мъжа, лудо влюбен във вас: част 1

Той е висок, светлокос и синеок. С прекрасна фигура е, защото тренира активно бодибилдинг и карате – има черен пояс, 6 дан. Защитил е докторат по антропология. Английският му е безупречен, усъвършенства и китайския. Притежава собствен бизнес. Вярно, всяка година, след като плати данъците, за него остават някакви си два милиона – евро. Когато не шофира BMW-то си последен модел, ползва огромния си Toyota Land cruiser.

Петстайният му апартамент е в центъра на града, но предпочита къщата си в неговите околности. Тя е потопена  в зеленина, но пък въздуха в околността е прекалено чист и е твърде тихо.
Има проблем, обаче: той е лудо влюбен във вас. Ухажва ви активно, обсипва ви с ласки, задоволява всеки ваш каприз. А нали знаете – всичко, що е прекалено сладко, в един момент започва да нагарча…

Как да отблъснете този натрапник от себе си? Как да го изпратите в други обятия и така да получите възможноста да заживеете нормално? Така, както си живеем ние – безгрижно и интересно: да поемате ароматите на претъпканото метро, да спите в кипяща от емоции панелка и да изпитвате екзотичните изживявания на оцеляването между аванса и заплатата?

Е, точно за вас съм подготвил някои идеи. Надявам се те да са ви полезни, ако решите да се отървете не само от подобен образ, но и от който и да е безкрайно влюбен във вас мъж.

общувайте с него свръхактивно
Мъжете харесват привлекателни, уверени и спокойни жени. Затова правете обратното: мрънкайте, досаждайте с въпроси от типа: “Ти наистина ли ме обичаш?”, “Защо каза това?”, “Защо направи това?”, “Не съм ли много пълна?”.

Помнете: това са въпроси, които много ядосват мъжете, заради своята безсмисленост. Затова му ги задавайте, колкото се може по-често.
Непременно му звънете и по възможност непрекъснато. Изпращайте му SMS – колкото по-често, толкова по-добре. Атакувайте го с ваши селфита – най-добре на всеки четири минути. Не го оставяйте нито за миг на спокойствие.

Свикнете да му поставяте ултиматуми от типа: “Не я гледай така!” Забранете му да има свои малки секрети. Наказвайте го, ако непрекъснато не ви прави комплименти или признания в любов. Шантажирайте го.
Мъжете се нуждаят от уединение, от свое лично пространство. Не му го позволявайте! Обвинявайте го, че ни ви отделя достатъчно внимание.

Не му давайте да гледа футбол по телевизора или да играе любимата си компютърна игра. Питайте го и настоявайте да отговаря на въпросите ви – незабавно и изчерпателно!
Бъдете истерична. Плачете. Ревнувайте го. Тормозете го. Направете всекидневието му непоносимо.

покажете себе си
Когато сте в компания с негови приятели и близки в ресторант, не бройте чашите с алкохол, които изпивате. А още по-добре бутилките.

Изберете подходящ момент, скочете на масата и покажете, как се прави стрийптиз. Този трик определено работи, можете да не се съмнявате – той няма начин да не го запомни. А да не говорим за шока на хората, които ви обкръжават…

показвайте му, кой всъщност е той
Търсете и откривайте негови недостатъци. При всяка възможност споменавайте майка му и вината и, че е възпитала такъв идиот.

Сравнявайте го гласно с мъжете от предишните си връзки, особено с техните преимущества като сексуални партньори. Показвайте му мястото под слънцето, което той напълно заслужава. Контролирайте стриктно начина му на обличане, хранене, пиене, походката му, маниера му на шофиране. Вие определяйте какво да прави в свободното си време и с какви хора може да се среща. Нека да знае, че ако иска да се превърне от мухльо в истински мъж, достоен за вас, ще трябва кардинално и постоянно да се променя.


Никога не му правете комплименти. Не го хвалете и не го подкрепяйте. Не си позволявайте да му казвате, че добре изглежда, в чудесна форма е, кипи от енергия, че е силен и умен. Ако ви чуе да го хвалите, то това ще го окрили, а то е пагубно за вашата цел.