Как да ви намрази мъжа, лудо влюбен във вас: част 2

Как да ви намрази мъжа, лудо влюбен във вас: част 2

силата на погледа
Помнете: вие имате много повече шансове да направите желаното впечатление, ако гледате мъжа в очите и се усмихвате. Усмивката и зрителния контакт привличат мъжа във всяка точка на планетата. Изследователи са установили, че ако една жена се усмихва на мъжа и го гледа право в очите, това я прави осем пъти по-привлекателна за него. Затова бъдете винаги мрачна, намръщена, сурова. И не го гледайте в очите – съзерцавайте другите мъже, които се влачат наоколо.

хич да не ви пука за фигурата ви
Стройните дами привличат мъжете – те им се струват по-привлекателни, защото изглеждат по-млади. Затова не правете грешка да се потите из разни фитнес салони или сутрин да тичате в парка. Излежавайте се пред телевизора, сърфирайте из интернет… И се хранете обилно, особено наблягайте на сладкишите. Дреме ви, че ако качите 20-30 килограма отгоре, ще съсипете имунната си система и ще затрудните много сериозно работата на сърцето.

Важното е, че с увеличените килограми веднага ще подпухне и лицето ви. Така ще се окажете още по-близко до целта ви – да станете непривлекателна за него.

не забравяйте за кожата си
Вие го привличате и със здравия цвят на лицето си, с хубавата си кожа. Затова се постарайте да ги увредите. Най-сигурният начин за това е да започнете да пушите, а ако вече го правите – да увеличите кутиите цигари. На всяка цена хапвайте само в заведения за бързо хранене.

В никакъв случай не докосвайте плодове и зеленчуци – ако го правите редовно вашата кожа ще е прекрасна и невероятно привлекателна за мъжа. Причината за това е в голямото количество антиоксиданти и пигменти, които ще придават здрав вид на кожата ви. Но, ако ги изключите от менюто си, вие ще си осигурите забележими недостатъци върху нея и ще нарастнат шансовете ви да го отблъснете от себе си.

не бъдете съпричастна
От съществено значение е да не ви пука за чувствата на мъжа. Ако той иска да сподели за някакви свои проблеми, то отказвайте да го слушате – това са си негови затруднения, не е необходимо да ви товари с тях. Да си се оправя сам, нали за това е мъж! Не се съобразявайте със съвети на разни експерти, които ви препоръчват да сте емпатични, съпричастни, да чувствате емоциите на другия. Знайте: това само ще попречи на вашата цел да го отдалечите от себе си!

На всяка цена се стремете да сте права във всичко. Не му позволявайте да се усъмни в това. Въобще не се съобразявайте с мнението му. Противоречете му винаги и агресивно, когато си позволи да гледа на нещата различно от вашия поглед.

нека да знае, колко е противен
Помнете: мозъка ни е така устроен, че ние изпитваме влечение към онези представители на противоположния пол, които са благосклонно настроени към нас. Към тези, за които сме осъзнали, че са възприемчиви към любовните ни послания.

Затова трябва да му давате знаци, че греши в оценката си. С поведението си да му подсказвате, че той ви е безразличен и ви дреме за неговия стремеж да бъде с вас. Нещо повече: вниманието, което проявява към вас, ви е неприятно.
Непрекъснато го нападайте за всичко, което ви хрумне. Казвайте му, че от него нищо добро не може да се очаква, защото е тъпоглав и лош човек. Демонстрирайте пълното си презрение към него.

Покажете му, че не просто ви ядосва, а направо предизвиква отвращение у вас. И при всяка възможност му напомняйте за стари негови грехове и обиди, които ви е нанесъл.
И никога не се смейте на негови смешки. Точно обратното – показвайте, че това е невероятно глупав и неуместен опит да се шегува. И не би трябвало да продължава повече така, ако има поне малко разум в главата си.

Ако вие се смеете над шегите му, то той ще оцени и ще възприеме това като доказателство, че го харесвате и искате да сте с него.
Помнете: всеки мъж има своите граници на търпение. Затова си позволявайте само ужасно поведение. Нека да се запознае с най-лошите страни на характера ви. Изкарвайте го от равновесие. Вбесявайте го. Колкото по-често го правите, толкова по-близо ще сте до целта, която сте си поставили: да го отдалечите от себе си.

Но имайте предвид, че ако правите обратното на това, което ви препоръчвам, то той ще се привързва все повече към вас. И никоя друга жена няма да може да ви го отнеме.
Затова следвайте стриктно съветите ми и можете да бъдете сигурни: няма начин той да не ви намрази. И непременно ще избяга от вас.
Много надалече и завинаги.