Как да ви намрази жената, лудо влюбена във вас: част 2

Как да ви намрази жената, лудо влюбена във вас: част 2

Затъпявайте
Жените харесват умните мъже. Еволюцията е свързала в подсъзнанието им по-високите умствени способности с гарантирано по-добри гени за децата им. Затова не губете време да четете и да обогатявате знанията си, а правете точно обратното. Сърфирайте в мрежата само из порностраници. Обкръжете се с доказано глупави и посредствени приятели. Гледайте с часове безсмислени телевизионни предавания. А нея не я допускайте до дистанционното на телевизора – ще гледа само това, което вие избирате: футбол, бокс, тъпа чалга, порно…

Живейте ден за ден. В никакъв случай не си поставяйте цели, каквито и да са те: от това да научите шведски език до усвояване тънкостите на испанската китара. Няма нужда да се трепете из спортни зали или по никое време да бягате из улиците на квартала – и да искате, няма как да живеете, колкото орлите. Наслаждавайте се пълноценно на всякакви удоволствия, докато все още сте в този прекрасен луд свят. Пушете. Вземайте дрога. Не излизайте от кръчмите и редовно се наливайте, с каквото намерите – бира, ракия, водка, текила, ром, уиски, калвадос, коняк, абсент, бренди, джин, вермут…

Намерете си любовница – по-добре няколко, защото така ще развивавате логистичните си способности.

Бъдете песимист
Помните, че вие не сте шут в цирк и затова не е необходимо да и демонстрирате чувството си за хумор. Бъдете винаги мрачен, суров, неприветлив, зъл. И крайно негативен – та света е пълен с толкоз неприятни неща! Затова непрекъснато псувайте – и когато шофирате, и когато се храните, и когато правите любов. Ругайте наред всеки, за който се сетите – политици, бизнесмени, футболисти, треньори, учители, журналисти, лекари, полицаи, съседи, търговци, таксиметърджии…

Оплаквайте се непрекъснато, че нямате късмет, не вярвате в нищо и че не виждате никакви възможности да се измъкнете от блатото, в което сте попаднали. Но не забравяйте да подчертавате – и всичко това е благодарение на нея!
Цитирайте и непрекъснато изводи от проучвания, като този например: несполучливия брак повишава възприемчивостта към заболявания с 35 на сто. И съкръщава живота средно с четири години. Затова е много опасно за здравето ви, тя да се мотае около вас. А ако някой е виновен за неуредиците в съвместния ви живот, то това е само тя.

Майка и също, естествено, защото непрекъснато си пъха носа, където не и е работа. А тя е пълно нейно копие.
И се старайте непрекъснато да е натоварена с нещо. За тази цел всеки ден разхвърляйте всичко, което ви е под ръка – от чорапи до прибори за хранене. Никога не почиствайте, след като сте се яли, ако тя я няма у дома. Нека първата и работа, като се прибере, е да запретне ръкави и да започне да въвежда ред. Просто бъдете мъж!

Говорете и за други жени
Разказвайте и често, как ваши колежки, познати, случайно срещнати дами, не са безразлични към вас. Говорете и колко те са хубави, мъдри и успешни в професионалната си реализация. Изпадайте във възторг при всяка снимка на красива жена, на която попадате.

Ако ви позвъни позната дама, а жената, която ви обича е около вас, просто забравете за нея. Флиртувайте с другата жена все едно, че любимата ви не съществува. Нека да знае, че не сте загубили интереса към другите жени, а и те към вас. Същевременно и показвайте, че за вас тя се е превърнала в дребнава, глупава повлекана, на която не си струва да се обръща внимание. Напомняйте и, че всъщност сте направили огромна грешка, след като сте избрали точно нея от многото си контакти с блондинки, брюнетки и дами с неопределен цвят на косите.

И винаги споменавайте отново: жените, с които сте имали връзки преди да я срещнете, са били много по-чаровни, по-умни, по-достойни в сравнение с нея.

Забравете за романтиката
Никакви нежности! Своевременно и покажете, че не трябва да се надява на комплименти, на мили думи. Въобще не я целувайте. Не и подарявайте цветя, не демонстрирайте чувства към нея. Забравете за романтиката – било какво било, вече сте сериозни хора, които живеят заедно.


И за секса: филми и разни четива ни казват, че той обича светлина от свещи, тишина, приятна музика… Пълни глупости, измислени от разни откачалки! Вие пуснете мощно любимата си чалга и включете прожекторите. А после не се бавете, не са ви нужни никакви прелюдии. Бързо свършвайте и веднага заспивайте. Та утре ви очакват толкова дела и нови предизвикателства!

Да не ви пука за чувствата и
Нашите действия определят нашите настроения. Или другояче казано, ако показваме любов и привързаност, то мозъка ни ще произвежда положителни емоции.

Точно това в никакъв случай не трябва да допускате да се случва: действията ви трябва да събуждат само негативни емоции. Затова не и правете подаръци – ако от време на време я радвате с някоя приятна дреболия, то вие и оправяте настроението. Тогава тя е щастлива, а това направо си е пагубно за постигане на вашата цел.
Жените определено си падат по мъже, които са тактични, деликатни, чувствителни към това, което ги вълнува. Вие категорично трябва да избягвайте точно този тип общуване.

Напротив, непрекъснато показвайте, че ви дреме за това, което чувства тя. И е най-добре да престане да ви досажда с всевъзможните си капризи, настроения и други лигавщини.
Да не ви пука за това, че тя ще се чувства пренебрегната, самотна – та тя е просто някаква жена! А животът ви е само един и си е ваш…

Следвайте стриктно тези мои препоръки и можете да не се съмнявате: жената, която силно ви обича, скоро няма да може да ви търпи. И ще си тръгне.
Ще намери някой друг, който най-вероятно е чел наопъки моите съвети.