Как да ви намрази жената, лудо влюбена във вас: част 1

Как да ви намрази жената, лудо влюбена във вас: част 1

Тя е прекрасна! Очите и са зелени, устата и алена. Гласът и е топъл, усмивката и може да разтопи и парче метал. Нежна и деликатна е. Няма мъж, който да не въздъхне, когато зърне фигурата и на улицата. Има добро образование – завършва магистратура в Лондонския университет. Свири на цигулка и обожава творчеството на Йохан Себастиан Бах. Фен е на чистотата и цветята. Истинска вълшебница е в готвенето – след като опита нейна гозба, всеки собственик на 6-звезден ресторант би дал мило и драго точно тя да оглави кухнята му…
Но има проблем: тя е безумно влюбена точно във вас. Готова е да зареже дори кариерата си, за да бъде с вас. И прави всичко възможно, само и само вие да сте щастлив с нея.

На вас, обаче, всичко това вече ви поомръзва. Започвате да имате комплекси – та за каквото и да заговорите тя знае повече от вас. Вярно, манджите и са прекрасни, но живота не е само ядене…. С една дума, чудите се как да се отървете от нея!
Е, тук ще ви помогнат моите съвети. Можете да бъдете сигурни: всяка жена ще ви намрази много скоро, след като започнете стриктно да ги следвате.

Контролирайте я!
Ревнувайте я неистово! Не и давайте покой. Искайте да ви разказва за предишни свои връзки, но с най-големи подробности. А после при всяка възможност и припомняйте старите и “грехове”.

Трябва да усеща непрекъснато вина за това, какви ги е вършила. Доказателство, че сте на прав път е главоболието и депресията, които няма да я напускат.
Следете къде и за какво прахосва свободните си мигове. Минете по маршрута и от дома до работното и място, и с хронометър изчислете времето, което отива за това. Всеки ден си записвайте, в колко излиза и в колко се прибира. Правете и страхотни скандали винаги, когато надвиши с 8 минути графика на завръщането у дома.

Прав сте винаги вие, а не тя
Всевъзможни експерти ще ви препоръчат да се поставяте на мястото и, когато приемате определено решение. Да сте диалогични, а не монологични. Не ги слушайте и не го правете – това само ще я привърже още повече към вас! Жената, която силно ви обича, трябва да е наясно: света се върти около вас, от значение са единствено вашите собствени потребности и интереси. А тя е просто допълнение към тях.
Следвайте правилото на двете точки: 1)аз винаги съм прав; 2) в случаите, когато не съм прав, се прилага точка 1.

Тя, обаче, има свободата винаги да се съгласява с вашето становище. В това отношение не допускайте никакви компромиси – човекът, който взема решения, трябва да сте само вие.

Но ако фактите говорят, че вие наистина не сте прав, то тогава нищо не казвайте. Просто се превърнете в леден, недостъпен, равнодушен айсберг. Хубавото от следването на подобна практика е, че така буквално разстрелвате вашите отношения, а не просто се отстранявате от възникнал конфликт.

Забравете за хигиената
Статистиката сочи, че около една година от живота на жената отива за да реши, какво да облече. Представяте ли си – цяла безвъзвратно загубена година! Може да  предположим, колко други години отнемат грижите и за себе си – бельо, прически, грим, къпане…

Е, това съвсем не означава, че и вие трябва да си губите времето за подобни щуротии. Защо трябва да взимате душ всеки ден – та и един-два пъти в месеца ви е предостатъчно. А след като толкова много си харесвате жълтата тениска нима трябва да я сменяте, само защото от три месеца непрекъснато е върху вас?

Същото се отнася и за бельото – спокойно ще ви върши работа някои и друг месец. Тоалетна вода, дезодоранти, шампоани – освен вредна за организма химия това е и губене на време за всеки истински мъж. Особено внимавайте със зъбите – изследвания показват, че белите и равни зъби правят човека по-привлекателен. Постарайте се да ги развалите – това несъмненно ще породи разочарование във вашата дама.

Обвинявайте я непрекъснато и за всичко
Търсете и ще намирате дреболии в поведението и, за които да я упреквате: разхвърляна къща, има уморен вид, надебеляла е, твърде много време прекарва пред огледалото, пак е харчила пари за глупости… И каквато и поразия да стане в дома ви, незабавно обвинете нея – тя е виновна за случилото се, просто защото е непоправима тъпанарка. И грешката ви е в това, че все още я търпите около себе си. Подобна реакция от ваша страна неминуемо ще изостря до нетърпимост всеки конфликт, а на вас точно това ви трябва.

Много е важно да откривате кусури и на всичко, което е сготвила. И непременно и казвайте, че ако някои умее да се оправя в кухнята, то това е само майка ви. Затова не би било зле с един тефтер тя да постажува известен период около нея. Непрекъснато и показвайте, колко много сте привързан към мама.

Парите
Помнете приказката, че когато се появят жените, парите свършват. Затова въведете строг контрол на харченето. А най-добре е заплатата й да се превежда на вашата банкова сметка.

Ще и отпускате толкова левчета, колкото прецените за уместно. Знаете, че с две неща със сигурност една жена не може да се справи – да шофира и разумно да пазарува. Затова бъдете истински цербер и и отпускайте джобни в границите на разумното, но не повече от два лева на ден (може да добавяте още 50 стотинки, но само отвреме-навреме). Не сте Рокфелер, а и живота е пълен с неизвестности – по-добре е да ги трупате, отколкото да ги харчите.