Какво ни чака, ако те се задържат още на власт?

Какво ни чака, ако те се задържат още на власт?

Касапите от „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, подкрепени от мафиотите от ГЕРБ-СДС, посегнаха и на паметника на Съветската армия.  С това варварско действие те за пореден път доказват, че могат единствено неистово да мразят и да рушат – на съзидание не са способни. Поругаването на паметника е мерзки акт и спрямо хилядите убити, безследно изчезнали и ранени български войници и офицери в Отечествената война (1944-1945 г.). Много точна оценка на овластените касапи даде  Румен Радев – според българският президент  разрушаването на паметника на Съветската армия е посегателство срещу нашата история и срещу нашето бъдеще като народ.

Антибългарите, които сега са препълнили коридорите на властта, не се появиха от нищото. Сред тях има и далечни наследници на онези, които режеха глави на антифашисти, за да приберат своите 50000 лева. Те генетично са обременени със злоба към Червената армия, сложила край на тиранията и плячкосването на предшествениците им.

Но огромната част от овластените днешни  „либерали“, „соросоиди“, „демократи“, „евроатлантици“ и просто тарикати, са изцяло продукт на „лидера на свободния свят“: САЩ. На неговите „ценности“ и идеология. Техните учители са се постарали да изтрият от главите им и последната капчица разум, ако въобще са я имали. И вместо нея те са настанили слугинаж, неистова омраза към всичко свързано с велика Русия, цинизъм, но най-вече неимоверна алчност.

Искаме ли да разберем, какво ни очаква, ако тези касапи се задържат още във властта, ще трябва да насочим погледа си към Америка. Просто защото с присъщия си идиотизъм днешните ни управници копират сляпо случващото се там.

А в Америка при президента, обвиняем в куп престъпления, корупция и лъжи, нищо добро не се случва. Потвърждава го и интересната статия на Джеймс Бовард в популярната медия The American Conservative  „Тиранията идва на главната улица“.  Авторът пише, че американците при управлението на „демократите“ са получили „свободата“ да бъдат подслушвани, цензурирани, бити, задържани и дори застреляни от правителствени агенти. Неясните закони превръщат бюрократите в царе, които диктуват каквото си искат. Вместо ограмотяване, държавните училища предефинират пола и внушават на децата  ценности, които много родители ненавиждат. Правителствените агенции тайно трупат планини от данни, които могат да бъдат използвани за „изнудване, преследване, тормоз и публично опозоряване“ на американски граждани. Агенцията за национална сигурност  преследва американците чрез мобилните им телефони, тайно е инсталирала шпионски софтуер на персонални компютри и  третира всеки, който „търси в мрежата подозрителни неща“ като терорист.

Правителството извършва повече престъпления, отколкото гражданите някога ще разберат. Налице е най-масовата атака срещу свободата на словото в историята на Съединените щати. Цензурата превръща гражданите в пленници. Вместо върховенство на закона има правителство на заплахите. Америка има най-висок процент на лишаване от свобода в света. Политиците са по-загрижени да контролират гражданите, отколкото да ги защитават. Повече от половината американци очакват гражданска война „през следващите няколко години“, според ново проучване. А изборите просто определят най-опасните престъпници в страната, заключава Джеймс Бовард.

Но, ако в днешна Америка има тирания на управници на власт, то това незабавно се повтаря и у нас. Подобно на американските си учители и родните касапи от „ПП-ДБ“ и съюзниците им във властта, преследват една единствена цел: да рушат, за да плячкосват!  Свидетели сме на невероятна управленческа некомпетентност, шуробаджанашки назначения, вилнееща бюрокрация, невероятно лицемерие, ескалираща корупция, тормоз на другомислещи… И дивашка цензура! Небезизвестният  Делян Пеевски нарежда да бъде спряно интервюто на посланикът на Русия Елеонора Митрофанова. И перчещите се със „свобода на словото“ шефове от БНР незабавно угоднически изпълняват заповедта му.

Защо да се чудим, че подкрепата на наглите касапи на власт се топи като пролетен сняг? Политиките, които те водят тотално се разминават с волята на хората. Доказва го и новото, представително за пълнолетното население на страната ни  проучване на „Медиана“.  Овластените касапи ни бутат в еврозоната, докато хората са против влизането ни в нея. Те продължават да изпращат хиляди тона оръжия и боеприпаси на свръхкорумпирания, диктаторски и в същността си неонацистки режим на клоуна Зеленски, докато 62 на сто от българите са против това. Разполагат натовски бази на наша територия, готвейки ни за война с Русия, докато 47 на сто от хората са против. Сега 44 на сто от българите са убедени, че правителството защитава чужди интереси и само 14 на сто сочат, че то работи за българските.

Също както и  американските им учители управниците ни се трудят за забогатяване на олигарсите и увеличаване на бедните и мизерстващите хора. Вследствие на тяхната политика все повече са българите, които не могат да се отопляват, не се хранят пълноценно, не са в състояние да си купуват лекарствата, които им предписват… На последно място сме в ЕС по отделени средства за здравеопазване, но на челно място по разходи за въоръжаване. Бившият съветски възпитаник, а сега върл натовец Тагарев гордо ни съобщава: бюджетът за отбрана се очаква да бъде 2.05 на сто от брутния вътрешен продукт! На всеки, който що годе разбира за какво иде реч би трябвало да му настръхнат косите от подобно прахосване на национално богатство.

При управлението на „ПП-ДБ“, „ГЕРБ-СДС“ и ДПС огромната част от сънародниците ни са абсолютно неудовлетворени от начина си на живот – за втора поредна година Евростат ни определя като най-нещастните хора в Евросъюза. Ето защо 51 на сто от българските граждани смятат „сглобката“ за вредна за страната и само 18 на сто са убедени, че тя е полезна. И вече 41 на сто искат нови избори срещу 27 на сто, които настояват да продължат да са на власт сегашните управници.

Касапите от „ПП-ДБ“, както и съюзниците им от ГЕРБ-СДС и ДПС днес сипят купища лъжи и дезинформация относно Русия и паметника на Съветската армия. Но нито дума не обелват за този на американските летци. Съветските воини освободиха България от игото на хитлерофашизма, без да загине нито един български гражданин. А любимите на овластените касапи англосакси убиха при безсмислените си бомбардировки (1943-1944 г.) над 2000 души само в София. Те разрушиха  над 12500 сгради, близо една четвърт от сградния фонд на столицата ни бе унищожен. Бомбардирана е дори зоологическата градина и са разкъсани на парчета нейните питомци. София е изпепелявана по същия сценарий, по който и Дрезден. И също както немския град без никаква военна необходимост. Тогавашният британски лидер Уинстън Чърчил ще заяви за операцията за ликвидиране на София, наречена „Прицел от упор“: „Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засадят картофи!”

Днес дебилите на власт се преклонят пред наследниците на някогашните убийци на хиляди българи. И в неустоимият си мерак те да ги потупат по рамото съсипват паметника на великата славянска държава.

Но, каквото сам си направиш никой не може да ти го стори… Да се надяваме, че на бъдещите избори на все по-малко избиратели ще им е все тая, кой ще ръководи България: честни, знаещи и можещи хора или  свръх корумпирани тъпи касапи.