Каква ще е сексуалната ориентация на децата ни утре?

Каква ще е сексуалната ориентация на децата ни утре?

https://i0.wp.com/rusinfo.info/wp-content/uploads/a/d/e/adee052c8d2d7b1555813741f5ad8932.jpg?w=640&ssl=1

Интересни резултати показват най-нови проучвания на сексуалната ориентация на американци и британци. В САЩ те са осъществени от агенцията Gallup, а във Великобритания – от Ipsos. Основният извод, до който стигат социолозите, които са изучавали нагласите сред населението на двете държави е: рязко се увеличава делът на американците и британците, които определят себе си като гейове, лесбийки, бисексуали, трансджендъри и др.

Така според  Gallup, ако относителният дял на хората, които се самоидентифицират като ЛГБТ през  2012 г. е бил 4.5 на сто, то в началото на 2021 г. той вече е 5.6 на сто. Спрямо 2000 г.  увеличението е над 2.8 пъти.

Особено интересен е ръста на хората, определящи се като гейове, лесбийки, трансджендъри, бисексуали и др., сред различните поколения. Ако за такива са се смятали  само 1.3 на сто от родените преди 1946 г. или две на сто са родените в периода между 1946 и 1964 г., то сред появилите се на бял свят между 1996 и 2002 г. като ЛГБТ вече се определят около 16 на сто. Или всеки шести млад американски гражданин се смята за хомосексуалист, лесбиянка, бисексуал, трансджендър и др.

Но както може да се предположи истинското победоносно шествие на нестандартно сексуално ориентираните, е във Великобритания. Там проучването на  Ipsos показва, че само половината от младите жители на тази страна, на възраст от 18 до 24 г. (известни като поколението Z) ги привлича противоположния пол. Другата половина предпочита да си общува със собствения.

Изследователи коментират, че е налице сериозна и задълбочаваща се промяна в начина, по който младите хора в САЩ и Великобритания най-вече гледат на сексуалността. Д-р Карън Блеър е асистент по социална психология в Университета „Свети Франциск Ксавиер“ в Нова Скотия, Канада и председател на секцията на Канадската психологическа асоциация (CPA) за сексуална ориентация и полова идентичност. Тя е убедена: промените в нагласите относно секса у днешните млади хора са резултат от отслабващият външен натиск и принуда към хетеросексуалността, така характерни за миналото. Карън смята, че младите хора в Обединеното кралство на възраст под 25 години имат „драстично различен“ опит в сравнение с техните баби и дядовци в отношението си към сексуалността.

https://i0.wp.com/img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2016-06/20/13/asset/buzzfeed-prod-fastlane01/sub-buzz-3634-1466445085-1.jpg?w=640&ssl=1

А за професорът по сексуално здраве от университета в Саутхемптън Синтия Греъм, склонни към различно от хетеросексуалното поведение са много повече млади жени, отколкото се смяташе досега. Според нея хората се отдалечават от категоричните двоични определения „мъж-жена“, те искат нещо, което да ги определя,  точно да описва кои са те.

За разлика от двете дами, възторжено възприемащи данните от тези изследвания, на Запад все още се срещат хора, които са разтревожени от случващото се. И при това те не се страхуват публично да изразяват възгледи, различни от модната и изцяло подкрепяна от новата администрация в САЩ трансджендърна идеология. Един от тях е и Род Дрехър – старши редактор в The American Conservative, автор на книги, някои от които са станали бестселъри в класацията на New York Times. В свой коментар по повод проучването на Gallup той отбелязва, че за все повече млади американци днес хомосексуализма и еднополовият брак са напълно естествени. За Род подобни драматични и бързи промени по основополагащ проблем, като сексуалната ориентация, са невероятни: та броят на трансджендърите в Америка е нараснал с 800 на сто!  При това увеличението е валидно и за деца, отглеждани в традиционно консервативни семейства. За Род това е неизбежният резултат от срива на културните норми, от агресивната и нестихваща пропагандна кампания, която се провежда в медиите и училището. А тя определено е ориентирана против традиционните отношения между мъжа и жената, против семейството. Но, ако някои се усъмни в това или си позволи да изрази публично противно мнение, то той незабавно ще бъде обявен за „вътрешен терорист“ и подложен на невероятен натиск и преследване.

Род припомня за сега внесения в американския Конгрес проектозакон за равенство, който няма начин да не бъде приет – мнозинството от депутатите са демократи. С него ще бъде преследван от закона всеки, който не е съгласен с джендърната идеология. Същевременно той ще постави мъжете, които се смятат за жени в привилигеровано положение. Те ще могат да нощуват в приюти за жени, преживели домашно насилие, да се преобличат в женски съблекални, включително и в училище. Ако мъжът нарича себе си жена, той ще може да обискира жени и т.н. Съгласно Закона за равенството всички организации, в това число религиозни, благотворителни и др., които защитават традиционни възгледи относно пола, биологията, Библията, секса, брака и пр., ще бъдат подложени на федерални санкции.

https://i0.wp.com/img.ti-media.net/wp/uploads/sites/46/2018/06/pride-month.jpg?w=640&ssl=1

Ето такива динамични и драматични промени протичат сега в САЩ и Великобритания. Точно в тези две страни, които непрекъснато ни се натрапват от родни политици, медии, „интелектуалци“ и т.н., като единствено достоен модел за подражание. И не само това: у нас вече е изградено мощно тяхно лоби, разполагащо с огромни ресурси и властови потенциал, за да наложи и трансджендърната идеология. Доказателство за това е и подготвящата се нова програма за сексуално образование в родното училище, която ще адаптира най-вече опита на училището в САЩ и Великобритания.

Затова да не се изненадваме, ако след няколко години проучвания покажат, че и у нас младите хора, които определят себе си като гейове, лесбийки, бисексуали, трансджендъри и др., стремително започне да расте. А делът на тези, които искат да създадат семейство с партньор от противоположния пол и да имат деца,  все повече да намалява.

Просто това ще е неизбежният резултат от сега демонстрираното от повечето наши сънародници безразличие към случващото се в прекрасната ни Татковина.