Има ли разлика между секса за пари и по любов?

Има ли разлика между секса за пари и по любов?

В началото на февруари 1945 година в двореца Ливадия, разположен в черноморския курорт Ялта (тогава СССР, сега в Русия) се срещат президента на САЩ Франклин Рузвелт, премиера на Великобритания Уинстън Чърчил и председателя на Съвета на народните комисари на СССР Йосиф Сталин. Освен тях присъстват министрите на външните работи, както и висши военни от трите страни. На тази – наречена Ялтенска конференция, се обсъжда въпроса за устройството на следвоенна Европа. И ето един анекдот от онова време.
На срещата в Ялта тогавашния британски външен министър Антъни Идън написва бележка и я предава на Чърчил. Той внимателно я прочита и веднага я изгаря с пурата си. После написва нещо на един лист и го протяга обратно към Идън. Той го прочита, накъсва листа на малки парченца и ги хвърля в кошчето за боклук.
Когато заседанието приключило, съветските контраразузнавачи иззели кошчето и възстановили записката на Чърчил. Там било написано: „Не се вълнувай! Старият ястреб не пада от гнездото!“
Незабавно били привлечени най-добрите съветски разшифровачи и те започнали работа по разкриване на скрития замисъл на написаното.
Години по-късно дългогодишния министър на външните работи на СССР, член на Политбюро на ЦК на КПСС и Председател на Върховния Съвет Андрей Андреевич Громико, се срещнал с Чърчил. И го запитал, какво всъщност той е написал на британския му колега в Ялта:

-Най-добрите ни разшифровачи много дълго работиха, но така и не можаха да разберат, какво всъщност сте написали – казал Громико. – Оттогава мина много време. Може би ще ми разкриете секрета на вашата фраза?

-Няма проблеми – отговорил Чърчил. – Беше ми се разтворил ципа на панталона и господин Идън ме предупреди. А аз го успокоих.
………………….
Разликата между секса за пари и секса по любов е в това, че в първия случай ви излиза по-евтино.
………………….
Началник се кара на свой подчинен:

-Колко пъти ти казвам да не пиеш в работно време! Вчера, когато беше трезвен, бях просто щастлив!

-Вчера, шефе, бяхте щастлив вие, а днес е мой ред!