Изкуството да изглеждаш винаги прекрасно

Изкуството да изглеждаш винаги прекрасно

Puspa Dewi pictured with one of her sons. She claims members of the public often confuse them for her boyfriend thanks to her youthful looks

От това, как изглеждаме, зависи твърде много дали ще успяваме в този прекрасен луд свят. Атрактивните хора са по-добре платени, смятани са за по-интелигентни и получават повече внимание в живота си. От външният ни вид в немалка степен се определя мястото ни в социалната йерархия и сумите в банковата ни сметка. И всеки от нас може да си спомни примери, как хора с невисоки интелектуални и професионални възможности, печелят повече от по-способни от тях хора, само заради своята привлекателност.

Излиза, че има смисъл да се грижим за външния си вид – лице, кожа, коса, тяло. Тогава и шансовете ни да постигаме целите, които си поставяме, определено нарастват.

А ако отделяме необходимите ресурси за това – време, пари, труд, то и резултатите няма да закъснеят. Пример за това е Пуспа Деуи от Джакарта – столицата и най-големия град на Индонезия.

Дамата е една от близо 9-милионното население на този модерен, красив град. Пуспа е на 52 години, но когато се разхожда или е в заведение с двамата си сина – Денис и Даниел, другите, които не я познават, я приемат като гадже на единя от тях.

All  natural: The entrepreneur, whose looks have helped her rack up some 250,000 Instagram followers, puts her age-defying appearance down to regular exercise and a healthy diet

-Хората казват, че колкото по-възрастна ставам, толкова по-млада изглеждам – споделя Пуспа. – Мисля, че това е истина, защото сега съм щастлива – децата пораснаха, имам бизнес, който обичам. Навярно аз просто излъчвам щастие…
Пред журналисти от списание Tempo очарователната индонезийка споделя, че никакви пластични операции не си е правила. Храни се с чувство за мярка. Обича екстремалния отдих. Спортува активно – аеробика, плуване, бадминтон. Обожава зумба – групова аеробна тренировка, която съчетава движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства.
Прекрасната визия на Пуспа и подсказа да създаде и своята фирма HadiGenetics. В нея тя и останалите членове на семейството и консултират клиенти за тренировки и как здравословно да се хранят.

В Индонезия Пуспа е много популярна. Тя редовно участва в телевизионни програми. Стотици хиляди са нейните фенове и в инстаграм.
Магията да изглеждаме така потресаващо, както Пуспа например, се оказва много простичка: умерено хранене, предимно плодове и зеленчуци; никакви разхладителни напитки и концентрати; активен спорт.
И резултатите ще са налице.