Знаем ли какво ни готви съдбата…

Знаем ли какво ни готви съдбата…

Светът е пълен с всякакви образи. С едни е приятно да се общува, с други е точно обратното. Но има и една особена група наглеци, за които няма нищо свято. Те са способни при среща с човек, който не впечатлява с телосложение, а при това наоколо липсват и пазители на закона, да направят какви ли не бели.

Та затова е добре да си имаме едно наум и да сме подготвени и за подобни срещи. Да поназнайваме техники от някое и друго бойно изкуство, а и всекидневно да поддържаме формата си.
Ню Йорк е град на контрасти – малцина богати и ужасяващо много бедни. А това е питателна среда за развихрянето и на престъпността. Та на една от неговите улици хулиган, току що паркирал мотоциклета си умишлено тласка с рамото си случайно срещнато момче. Но намерението му да създаде скандал и явно да го опердаши, се изпаряват, след като то му демонстрира някои свои умения.

Независимо, че това, което се случва в клипа е майтап (пранк) и специално е разиграно (записвано е с 3 скрити видеокамери и 8 микрофона), то би могло  да бъде и истина. Възможностите на трениран човек (в случая каратист) да извърши подобни разрушения са си напълно реални.

А извода от тази забавна история, която вече е видяна от над 15,5 милиона души е: добре е да помним, че в този свят не всички ни обичат. И се срещат и немалко тъпанари, които с удоволствие биха ни създали неприятности, стига да имат тази възможност.

Затова е добре да тренираме – редовно и с хъс. За да посрещнем както подобава наглия и агресивен тип, с който като нищо съдбата може да ни срещне.
А после спокойно да продължим пътя си под овациите на случайни наблюдатели на случката.