Защо никой не ни казва, какво всъщност има в тях?

Защо никой не ни казва, какво всъщност има в тях?

https://i0.wp.com/img-fotki.yandex.ru/get/6802/18290562.29/0_2d5d59_21de11aa_XXL.jpg?w=640&ssl=1

На 2 септември т.г. репортерът Гавин Блеър съобщи от Япония за британската медия The Guardian за установени замърсявания във ваксината Moderna Covid. В партиди от нея са намерени „чужди  материали, включително неръждаема стомана“.  Откриването на замърсени материали е довело до изтегляне на 26 август на 1,63 милиона дози от тази ваксина. Таро Коно – министър, който отговаря за разпространението на ваксините в Япония, съобщава, че над  500000 дози от дефектните партиди вече са били приложени на хора. Естествено, пиарите на Moderna заявиха, че присъствие на частици от неръждаема стомана във ваксината Moderna против Covid-19, не носи риск за безопасността на пациентите.

Гавин Блеър припомня и за други случаи на потенциално замърсяване на ваксината. Така на 26 август уптребата на Moderna е преустановена на остров Окинава, след като са открити черни и розови вещества в различни флакони с нея. На 29 август здравни работници намират петна от черно вещество във ваксини, които са изпратени в център за ваксиниране в Гунма, северно от Токио. На 2 септември, черни частици са открити във флакони с Moderna в Канагава, южно от Токио. Забелязъл ги е фармацевт, който е ваксинирал в този район. Веществото все още не е идентифицирано. В същото време продължава разследването за смъртта на двама мъже на 30 години, които не са имали никакви здравословни проблеми. Те са починали  след като са получили втората си доза от замърсените партиди в средата на август, пише Гавин Блеър.

Минават няколко дни и на 8 септември той отново съобщава от Токио за The Guardian, че трети мъж – на 49 години, напълно здрав, е умрял в Япония, „след като е получил заразена ваксина срещу коронавирус Moderna“. Но според японското здравно министерство тепърва ще се установява дали  неговата смърт е свързана със замърсена ваксина.

За това, какво всъщност съдържат ваксините против коронавирус, които така настойчиво ни натрапват всевъзможни родни величия,  липсват съобщения не само в родните, но и в световните медии. Не е трудно да си обясним защо е това тотално информационно затъмнение – по тази тема аз вече писах на сайта.

В подобна ситуация е нормално да потърсим алтернативни източници, за да се опитаме да се ориентираме в тази все по-голяма бъркотия. Един възможен отговор ни предлага  Макия Фрийман – редактор на независимия сайт за новини The Freedom Articles, автор на книгата „Рак: лъжите, истината и решенията“, старши изследовател в ToolsForFreedom.com. Той разказва за анализ, направен на четири от най-разпространените ваксини по света и у нас против Ковид-19 –  на Pfizer, Moderna, AstraZeneca и Johnson & Johnson. Осъществен е от  екип, ръководен от д-р Робърт О. Йънг.

https://i0.wp.com/evroportal.ru/wp-content/uploads/2019/10/post_5d9254fe186dc.jpeg?w=640&ssl=1

В резултат са намерени във ваксините графенов оксид, който е силно токсичен за  имунната система и организма като цяло.  В продуктите на Pfizer, Moderna, AstraZeneca и Johnson & Johnson, са намерени също комбинации от леки и тежки метали, включително такива като алуминий, титан, ванадий, хром, желязо, никел и мед, както и на бисмут, въглерод, натрий и азот. В тях е имало  също  полиетилен гликол и етиленов алкохол, които са известни като канцерогенни и геннотоксични. Анализът на д-р Йънг показва, че във ваксината на Pfizer се съдържат и паразити.

Макия Фрийман изтъква, че понятието „ваксина“ е манипулативно използвано за продуктите на  Pfizer, Moderna, AstraZeneca и Johnson & Johnson, създадени за борба с коронавируса. В действителност става дума за нанотехнологични препарати, които  действат като генетична терапия. И които никога не са били тестирани върху хора. Така наречените „ваксини“ са патентовани и тяхното съдържание се пази в тайна дори за властите, които ги купуват с парите на данакоплатците. Никой реално не знае какво вкарва в тялото си след ваксиниране с тях. Не се коментира възможния магнитотоксичен, цитотоксичен и геннотоксичен ефект от нано-био-взаимодействиего върху кръвта и телесните клетки, обобщава Макия Фрийман.

Уважението ми към читателя налага да споделя малко информация за ръководителя на екипа, осъществил тези анализи – Робърт О. Йънг. Той е на 68 г.,  баща е на 5 деца и 7 внуци, живее в Южна Калифорния.  Биохимик, диетолог и натуропат, който насърчава алкалната диета. Автор е на много книги, като най-продаваните сред тях са поредицата за „Чудото на рН“. През 2014 г.е арестуван и осъден през 2016 г. за медицинска практика без лиценз. През 2017 г. прекарва няколко месеца в затвора. Привърженик е на алтернативната медицина, води курсове по микроскопия, в които обучава хора да извършват анализ на кръв. Според официалната медицина неговите тестове нямат научна основа – те не са общоприети в лабораторната медицина.

Но най-големият парадокс е в това, че с нарастване на делът на ваксинираните сред населението се увеличава и броят на новозаразените с коронавирус. Така в Монголия практически с ваксини на Pfizer и AstraZeneca е ваксинирано цялото възрастно население (98 на сто от него). Но сега в тази държава има истински взрив на новозаразени от коронавирус – по този показател на милион жители Монголия е сред първите в света.

Израел – страна с много висок дял на ваксинираните сред населението, също бележи нови рекорди по заболеваемост от Ковид-19. През август в тази държава има над 1000 души новозаразени на един милион. В сравнение с юни т.г. през август броят на новоинфектираните в Израел се е увеличил около 80 пъти! Смъртността също е скочила: през юни  от коронавирус са починали 8 души, а  през август – 564.

И дори човек да не е обсебен от всевъзможни  „конпспиративни“ теории, то няма как да не го осени мисълта, че има твърде много неясноти и за тези ваксини. Истината е, че те се появиха на пазара без сериозно да бъдат проверени. Но за сметка на това за броени месеци производителите им спечелиха десетки милиарди  долари и евро от продажбите им.  А колкото повече се увеличава натиска върху нас да се ваксинираме, толкова повече нарастват и съмненията дали наистина всичко това е мотивирано само от загриженост за здравето ни.- Та фармацевтичният бизнес е единят от лидерите по приложение на корупционни практики на планетата  (другият е оръжейният). И трябва да сме невероятни наивници, за да допуснем, че във властта влизат единствено ангели, готови  напълно  безвъзмездно да служат на другите. Това особено се отнася до страната ни с нейните свръхкорумпирани елити – така ги определят множество международни организации, на които това им е работата.

https://i0.wp.com/phototass4.cdnvideo.ru/width/1200_4ce85301/tass/m2/uploads/i/20140408/3379520.jpg?w=640&ssl=1

Трудно е, освен с реално съществуващи зависимости между фармацевтични производители и търговци и управляващи на различни нива да си обясним, защо се игнорира факта за обвързаността между ръста на ваксинираните с продуктите на Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson и на новозаразените с Ковид-19. Явно тези ваксини не работят. А  откъслечните сведения за това, което има вътре в тях, определено ни карат да сме нащрек – та реално е застрашено здравето ни.

Силните на деня са безкрайно улеснени от това, че неграмотността сред хората по света и у нас, включително и в областта на медицината, добива ужасяващи размери. Като стадо овце водени на заколение невежите вървят след всеки, който им обещае лесни и бързи решения на проблеми, пред които те се изправят.

В една демократична страна е недопустимо ваксинирането да се налага със сила. Единственото правилно решение и тук, както навсякъде другаде, е то да бъде взето на основата на богата и разнообразна информация. А тя да е получена от различни, в това число и от алтернативни на цензурираните от властта медии. Още повече, че става дума за най-скъпото, което имаме – нашето и на децата ни здраве.

Само тогава може да говорим за наистина постигнато информирано съгласие за ваксиниране.