Далавера за милиарди и  милиони излъгани „мишлета“!

Далавера за милиарди и  милиони излъгани „мишлета“!

Точно преди година в популярната медия Global Research се появи интересна публикация на Пол Крейг Робъртс. Той е доктор на науките, преподавал е в американски университети, включително и в престижния Станфорд.  Работил е във федералното правителство на САЩ, бил е анализатор и съветник в Конгреса. Автор е на много книги. Според него корумпираната от големите фармацевтични компани Агенция за контрол на храните и лекарствата на САЩ  (Food and Drug Administration – FDA), е одобрила една опасна и неефективна ваксина срещу Ковид-19 – тази на Pfizer. Твърде много са  научните  доказателства за това, че този тип ваксини не предпазват човека. Нещо повече – ваксинираните с  Pfizer се разболяват отново, пише Пол Роборътс. Той припомня официални данни, които съобщават за 22821 смъртни случая, свързани с ваксини и 4085204 здравни усложнения, включително сериозни и трайни. При това се съобщава само за малък дял от нежеланите реакции и смъртните случаи – действителните цифри са много по-големи.

Но корумпираната  FDA игнорира доказателствата, пристигащи от цял свят, че по-голямата част от ваксинираните с Pfizer  се разболяват. Агенцията отхвърля факта, че тази ваксина произвежда антитяло-зависимо усилване (ADE) – механизъм, който увеличава способността на вируса да навлезе в клетките и да причини влошаване на заболяването, пише Пол Робъртс. Според него напълно незаконно е да бъде одобрена ваксина, която води до подобен резултат. Ясно е, че става дума за огромна далавера, а корумпирани тъпи глави налагат цензура върху мненията на истински експерти, обобщава автора.

Сега отново е август. И пак в Global Research се появи друга интересна публикация. Още в заглавието си тя осведомява читателя, че американското правителство, технологичните гиганти (Big Tech)  и Pfizer, са излъгали американците да приемат „одобрена от FDA“ ваксина срещу коронавирус. Докато истината е, че точно тя никога не е съществувала и никога няма да я има.

Според  Global Research силно рекламираното от администрацията на Байдън одобрение от FDA на ваксината мРНК COVID  на Pfizer, е бюрократична измама, необходима за манипулирането на американците. Осъществена е мощна пиар-кампания от страна на администрацията на Байдън и Pfizer, за да се справят със съмненията на голяма част от американците, относно ефективността на предлаганата им ваксина. С помощта на Big Tech и най-големите медии е създадена и поддържана на практика една измислена  реалност.

За успешното промиване на мозъците на милиони хора е било  много важно фалшивата ваксина да бъде одобрена официално от FDA. Тогава се задейства т.н. „ефект на ореола“ – хората се предоверяват, защото зад информацията, която получават, виждат експерти. Доктор Антъни Фаучи, който при две американски правителства ръководи борбата с епидемията от Ковид-19 в САЩ, цитира проучвания, които сочат: една трета от неваксинираните американци са заявили, че ако ваксината бъде одобрена от  FDA, те ще си я поставят. Това се случва и Фаучи възторжено се произнася: „Времето дойде!“

В извънредно съобщение от 23.08.2021 г. CNN цитира президента Байдън, който казва: FDA  одобри ваксината срещу Ковид-19! И сега всеки, който е очаквал това,  трябва „да отиде да се ваксинира и да го направи още днес!“

Истината е, че FDA одобрява продукт, въпреки наличието на  сериозни академични изследвания, които доказват: ваксината на Pfizer не работи, като тя е особено  рискована за млади мъже. Тя не е ваксина според традиционното разбиране за нея.

Но манипулацията, която използва две омайващи хората твърдения – „безопасно и ефективно“ и  „одобрено от FDA“, се оказва работеща. Нещо повече – администрацията на Байдън използва този измамен статус на одобрение от FDA, за да накара бизнеса да принуди служителите си да се ваксинират, пише  Global Research. И милиони американци са принудени да го направят, за да не станат безработни.

Американското правителство участва заедно с големите фармацевтични компании (Big Pharma), Big Tech и медиите в кампания за продажба на фармацевтични продукти. Целта е да се подмамят хората да се инжектират с ваксина, одобрена от FDA. Но парадоксът е в това, че точно нея я няма – има друг продукт. И месеци след първоначалното одобрение от  FDA, ръководството на Pfizer е измисляло всевъзможни оправдания, за да обяснява защо не е произвело одобрената версия на  ваксината  мРНК. Докато  най-накрая – през юни 2022 г., компанията признава: всъщност точно подкрепената от  FDA на 23.08.2021 г., версия на нейната ваксина, никога не е съществувала. И тя никога  няма да бъде  произведена.

Но това не попречи и нашия континент да бъде залят с ваксина на  Pfizer, която реално не е одобрявана от FDA. А отговорът на въпроса как това бе постигнато е много простичък: далавера за милиони евро!

Ако читателят внимателно следи случващото се в Еврокомисията през последната половин година, то той вероятно е забелязъл възторгът, с който евролидерите се заеха да въвеждат санкции срещу Русия. И вече никой не повдигна въпроса  за разследването на екипа на Емили О‘Райли – европейският омбудсман, на една твърде съмнителна лична комуникация между акушерката Урсула Гертруд фон дер Лайен – шеф на Еврокомисията и председателя, и главен изпълнителен директор на Pfizer  Алберт Бурла.  Тя  се е водела непосредствено преди сключването на сделката за купуване на ваксини за Ковид-19. В налагането на ваксината на Pfizer на европейския пазар акушерката се изявява като супер активен лобист. Влиятелният френски вестник Le Monde съобщи, че тя лично е настоявала за нейното спешно  приемане.

Благодарение на това общуване Pfizer прибра от Еврокомисията над 2 милиарда евро за своите ваксини. Но и известната с различните си „игри“ в миналото акушерка едва ли е била лишена от  „благодарности“ от страна на  Pfizer. А вниманието на милионите „мишлета“ ловко бе превключено на друга доминанта. Посредством чудовищната манипулация с „руската заплаха“ те въобще забравиха за неудобните факти от битието на евролидерите.

В необходимостта да сме скептични относно предлаганата ни ваксина на Pfizer (а най-вероятно това се отнася и за другите агресивно натрапвани ни медицински продукти!) сега  ни убеждава случващото се с влиятелни американци. Така ваксинираният д-р Антъни Фаучи – главен медицински съветник на Байдън и директор на американския Национален институт по алергология и заразни болести, в средата на юни т.г. се  разболя от коронавирус. Месец по-късно и ваксинираният президент Джо Байдън бе засегнат от Ковид-19.

А тези дни  Алберт Бурла – шеф на Pfizer, съобщи в Twitter, че има положителен тест за Ковид-19. Независимо, че се е имунизирал четири пъти с ваксината на Pfizer.  Бурла разказа, че се е самоизолирал и сега се лекува с нерегистринаният препарат Paxlovid, който бе използван и от президента Джо Байдън при лечението му от коронавирус.

Тази новина породи много коментари  в Twitter. Ето само някои от тях: „4 пъти ваксиниран и използващ Paxlovid? Нямам доверие във ваксината, естествено!“; „Жена ми е бременна, толкова съм благодарен, че използвах 4 презерватива по време на нашите сексуални контакти!“; „Ваксинирахте се четири пъти и пак сте болен? Това е възможно най-лошият маркетинг, който съм виждал от доста време!“ И т.н.

От пандемията фармацевтичната мафия спечели  милиарди долари и евро. И затова тя сега охотно продължава да пръска милиони за промиване на мозъците ни. За да ни накара страстно да пожелаем  да се дупчим с още ваксини – трета, четвърта, пета… Когато това се случва потокът от пари към нейните сметки само ще продължава да расте.

Читателят, естествено, сам решава дали да  се довери или не на подобна информация. Както и дали да следва препоръките на дебилите на власт и на безбройните манипулатори, на които мафията щедро плаща, за да го мамят.

Но лично аз съм убеден, че е в негов интерес все пак да активира здравия си разум – няма човек, на който този процес да е попречил.