Възможно ли е ковид-ваксината да е ГМО-продукт?

Възможно ли е ковид-ваксината да е ГМО-продукт?

Може да сте чували за него, но е възможно и да не познавате Сър Джулиан Роуз. Той е роден във Великобритания  през  1947 г. и е пионер на биологичното земеделие в родината си. С него  започва да се занимава през 1975 г., когато въвежда в имението си Хардуик в Южен Оксфордшир стандарти за подобна дейност. Джулиан е дълбоко убеден, че екологично чистата земеделска практика е от съществено значение за опазване на природата и на здравето на хората. Той е един от първите, които предупреждават за предстоящите опасности от задаващите се генетично модифицирани (ГМО) храни. Фермата си в Хардуик Джулиан представя като  „свободна от ГМО зона“.

През 2000 г. той е поканен да стане съдиректор на Международната коалиция за защита на полската провинция, където стартира една изключително успешна „Кампания за свободна от ГМО Полша“. Той активно подкрепя фермерите, които опазват биологичното разнообразие по целия свят. Джулиан е автор и на много книги, последната от които е посветена на т.н. от него „роботизиран разум“. Редовно сътрудничи на различни медии, като в своите публикации излага вижданията си за вредата от ГМО и необходимостта да бъде опазвано биологичното разнообразие в света.

В канадската медия Global Research се появи негова статия, която предлага един необичаен поглед към пандемията от коронавирус. Но преди да развие тезата си Джулиан ни припомня едно общочовешко право: за да бъде инжектиран някакъв препарат в кръвта ни, ние трябва да дадем своето „информирано съгласие“. А това означава, да сме запознати с неговото съдържание. За съжаление, на нас не ни казват истината за ковид-ваксината, която според Джулиан е ГМО-продукт. Спестяват ни я, за да не се изплашат по-голямата част от желаещите да се ваксинират с нея.

Джулиан цитира микробиологът професор д-р Сухарит Бхакди и водещият специалист по бели дробове д-р Волфганг Водарг. Двамата са осъществили изследване, наречено  „Генетично инженерство под фалшив флаг“. В него те подчертават, че  ваксината против Ковид-19 съдържа „до голяма степен нови и високо рискови интервенции в генното инженерство в сложни биологични комуникационни процеси на нашата имунна система.“ Тези авторитетни експерти посочват, че съставът на ваксините включва фрагменти от различна генетична информация, която се въвежда в човешките клетки като РНК или ДНК. „Рекомбинантната РНК, която се вмъква в човешките клетки, също променя генетичните процеси и много добре може да бъде класифицирана като генетична модификация на клетките или организма“, обобщават двамата автори.

За проф. Бхакди е невъзможно да се провери какви процеси могат да се задействат в тялото от ваксината. Той е убеден, че не може да се изключи увреждане на човешката зародишна линия, което също води до промени и щети, пренасяни върху бъдещите поколения.  Хора, които избягват да консумират ГМО храни, ще получат ГМО ваксина – продукт, който не е тестван преди върху човешки вид и представлява опасност за стабилността на ДНК на самия човешки геном.

За Джулиан Световната здравна организация, която сама по себе си е съмнително обективна, натрапчиво ни внушава мнението за страховита опасност от пандемия от коронавирус. Използват се масово  тестови процедури, които се оказват неспособни да дадат точни показания, а дават произволни „положителни/отрицателни“ резултати въз основа на чувствителността на теста (PCR) към РНК частици. А цялата тази фалшива извънредна ситуация се използва като прикритие за налагане на глобална мащабна блокировка на човечеството. Последиците от всичко това са фалиране на милиони предприятия и ежедневно премахване на основни човешки права и граждански свободи, които са крайъгълният камък на цивилизованото общество.

Сега на една уплашена и объркана публика, свикнала да позволява на власти да водят шоуто се казва, че тя трябва да се ваксинира, за да се спаси от фантомния вирус. Управляващите са приели ГМО ваксина, защото ефектите от нея върху човешкия метаболизъм са неизвестни. Следователно, това ще бъде полезен експеримент за фармацевтичната индустрия, а и за правителствата, които разчитат на тях за разгръщане на своите „здравни политики“. На практика се провежда социално-психологически експеримент, който трябва да даде отговор на редица въпроси. Като например, колко ефективен може да е страха? Как да се трансформира традиционното образование в „дистанционно“? Как хората да се направят затворници в собствените им домове и т.н.

Джулиан ни припомня, че намаляването на човечеството, т.н. „обезлюдяване“ е тема, която от десетилетия активно обсъждат участници в Римския клуб и Билдербергер. А генетично модифицираната ваксина има силния потенциал да променя човешката ДНК и тази мутация да бъде наследена от бъдещите поколения. Това допълнително ще засили контрола, който „властелините на света“ упражняват върху човечеството, като измени фино способността на организма да отхвърля нови болести, да се справя със съществуващите, да се раждат здрави бебета.

Джулиан отбелязва, че все повече стават учените и лекарите, които предупреждават за експеримента, който сега се осъществява върху хората. Увеличават се и нарастващия брой съдебни дела с колективни искове срещу правителствени агенции и отделни министри, участващи в популяризирането на голямата лъжа на име пандемия от коронавирус. Милиони хора излизат на протести против въвеждането на държавен фашизъм под претекста Ковид-19.

Шепа измамници накараха света да се подчинява на техните инструкции, а сега се готвят да принудят хората да се ваксинират с ГМО-ваксина, безопасността на която не е доказана. Реално се сблъскваме с перспективата за безкрайното ни подчинение. И ето защо не трябва да позволим тайната операция по нашият „реинженеринг“ да се случи, обобщава Джулиан.

В подкрепа на неговата теза ще припомня, че здравни работници в Аляска (САЩ) вече бяха хоспитализирани със сериозна алергична реакция. Нея те са я получили след като са били ваксинирани с ваксината на Pfizer (тази същата, която родните власти с любов вече закупиха за нас, българите!). Впрочем в САЩ починаха шестима души заради бързането точно тя да се появи на пазара. Регулаторите на Администрацията по храните и лекарствата (FDA) в САЩ също разкриха, че някои хора, получили коронавирусната ваксина на Pfizer по време на нейното изпитание, са развили лицева парализа. Подобни случаи има и във Великобритания, което  накара тамошният медицински регулатор да предупреди гражданите на страната.

Вероятно ще има хора, за които гледната точка на Джулиан е плод на негово пристрастие към всевъзможни конспирации или пък стремеж да  привлича вниманието чрез разпространение на сензации. Дали ще са прави те или не, всеки сам трябва да прецени, като активира критичното си мислене. Далеч по-важното е, че запознаването с различни становища ни помага да постигаме своето осведомено разбиране за възникнал проблем.

Особено, ако той се отнася за най-ценното, с което разполагаме: собственото ни здраве.