Ванга за Третата световна война

Ванга за Третата световна война

Тези дни американската медия Page Six съобщи, че на прима-балерината на Болшой театър Олга Смирнова и на първия солист Якопо Тиси е отказана виза за САЩ. Двамата световно известни артисти е трябвало да участват в най-големия в Америка „Линкълн център“. Линда К. Морс – организатор на спектакъла и председател на международния танцов конкурс Youth America Grand Prix, споделя пред журналисти:
– Това не го разбирам. Едно от обясненията е, че то е свързано с политиката… Не разбирам защо – освен това, че те са руснаци. Но това няма никакъв смисъл!

За Линда Морс най-значимата балерина сега в света е Олга Смирнова. И да се отхвърли визата и е много тревожен факт – дори в най-лошото време от Студената война, артисти от знаменития Болшой театър са посещавали САЩ.
Откъдето и да го погледнеш да попречиш на хората да видят едни от най-добрите артисти на планетата, си е чисто мракобесие.

Призванието на изкуството е да помага на хората да бъдат по-добри, да се познават и разбират, да бъдат щастливи.
Антируската истерия на Запад, ръководена от САЩ, добива непознати и ужасяващи размери. Най-страшното е, че благодарение на нея света никога не е бил толкова близко до Трета световна война, както днес. Неслучайно древните са казвали: “Всички войни започват в умовете на хората”.

Но ако тя избухне, то в нея ще изгори целия свят. Включително и САЩ ще се превърнат в една радиоактивна пустиня.
Може би растящата тревога на хората от информационната война, водена от Запада е едно от обясненията, защо все по-често в тамошни медии се цитира нашата незряща пророчица Ванга. Макар и да е умряла през 1996 г., Ванга е предсказала много събития, включително взривяването на кулите-близнаци в Ню Йорк и възникването на ислямска държава.

Малко преди смъртта си Ванга прави предсказание и за Третата световна война.
– Всичко ще се топи като лед – е казала Ванга, – но слава на Владимир, слава на Русия – това е единственото, което ще остане. Русия не само ще оживее – тя ще доминира в света!
Приема се, че точността на прозренията на “Нострадамуса от Балканите” – Ванга, достигат 80 на сто!

Американецът Едгар Кейси също като Ванга е бил надарен със способността да прониква в миналото и бъдещето и да вижда неща, които са недостъпни на нас, простосмъртните. Той също е говорел за вероятността от Трета световна война и затова, че страната, която ще съхрани мира в света ще е Русия. Западът ще се опълчи против Русия, ще се опита да и диктува своите условия, да и натрапва своите идеали и политика.

Но Едгар е бил уверен, че тази велика страна ще достигне духовно развитие, което ще и позволи да се противопостави на разрушителните нравствени ценности на Запада. В Русия той вижда духовния лидер, който ще позволи на света да извърши прехода от безогледния комерсиализъм, цинизъм, високомерие и индивидуализъм на Запада към нови ценности, основани на любовта, доверието и мъдростта. Едгар е бил уверен: Русия, която ще се превърне в супердържава, ще възглави новата цивилизация.


Пол Крейг Робъртс (роден е през 1939 г.) е изтъкнат американски изследовател, журналист, автор на много книги. Сътрудничил е на авторитетни издания като “The Wall Street Journal”, “Businessweek”, “Scripps Howard News Service” и др. Но след като критикува политиката на президента Джордж Буш – младши, вече му е забранено да публикува в основните американски медии.

Тези дни се появи интересен коментар на Пол по повод нападението с ракети на САЩ, Великобритания и Франция на суверенна Сирия. Ето кратък откъс от него:
“Русия избягва конфликта съвсем не поради това, че се страхува от сблъсък със САЩ, а защото в Москва добре разбират, че си имат работа с правителство от психопати, на които им бе малко унищожението на седем мюсюлмански държави за последните 17 години и са готови да унищожат цялото човечество.

Путин заобикаля отстрани режисираните от Запада поводи за изостряне на конфронтацията и упорито се придържа към нормите на международното право… За съжаление, само читатели на моя уеб-сайт и малцина други знаят, че единствената причина, поради която хиляди американски моряци и десетки американски пилоти са все още живи е това, че Русия просто пощади живота им… Както вече писах грешка е да се прави извод, че дипломацията е победила и към Вашингтон се е върнал здравия смисъл. Няма нищо по-далечно от истината. Проблемът изобщо не е решен. Войната все още е на хоризонта.”

Тези редове написа Пол Крейг Робъртс – Кавалер на Ордена на почетния легион, бивш съветник по икономическата политика на министъра на финансите на САЩ при президента Роналд Рейгън. Изследовател, журналист, писател, на който е отказан достъпа до големите американски медии. Вероятно за да не достига истината за неадекватната американска външна политика до тотално дезинформираната и зомбирана тамошна публика.

А на нас ни остава да се надяваме, че пророците ще се окажат прави и благодарение на Русия ще се разминем с ядрените взривове.